Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

RDR 2'de istenilen eşyaları sahiplerine veremiyorum.

Mary-Beth fountain pen istemişti, Osman Grove'daki evden aldım, Sadie harmonica istemişti onu da buldum, Dutch pipe istemişti onu da aldım. Hepsi de envanterimde duruyor, açıklamalarında da "Dutch'a ait, Mary-Beth'e ait" diye yazıyor. Ama kamptayken hiçbirine eşyaları veremiyorum. Sorun ne...
  2. MeynnZenith

Öneri Half Life 1 var, Black Mesa alsam mı?

Half Life 1'e sahibim ama Black Mesa da galiba HL 1'in remastered'ı gibi bir şeymiş. Sizce Black Mesa alayım mı yoksa gereksiz mi olur? Ne gibi artıları var?
  3. MeynnZenith

WRC serisi güzel mi?

Daha önce DiRT serisinin iki oyununu oynamıştım ve oyunların mantığını, konseptini çok sevmiştim. Sizce WRC de DiRT kadar keyif verir mi bana? Denemeye değer derseniz indireceğim ama DiRT daha sağlam, WRC aşırı kötü falan derseniz hiç bulaşmayacağım. Asıl merak ettiğim klavye ile kontrollerin...
  4. MeynnZenith

Öneri Disco Elysium indirimdeki fiyata nasıl?

Disco Elysium'a Türkçe dil desteği geldi ve %75 indirimle 15TL'ye satılıyor. Bu fiyattan daha düşmez gibi, siz ne diyorsunuz? Paramı dikkatli harcamam gerektiği için beklemek mi daha iyi yoksa alayım mı?
  5. MeynnZenith

Yardım Fortnite aşırı derecede FPS DROP sorunu

Bu konuyu daha önce açmış olabilirim emin değilim, eğer açmışsam da eski konuyu moderatörler silebilirler. Fortnite indirdim, 1080p 100% çözünürlük ve kaplamalar hariç (kaplamalar destansıda) tüm ayarlar en düşükte. DirectX modu 12'de ama 11 de olsa 12 de olsa bir şey fark etmiyor. "Yüksek...
  6. MeynnZenith

Yardım PUBG Ekran Yırtılması Sorunu

100+ saatim var, hep ultra-düşük ayarlar karışık (dokular detaylar falan ultra, gölgeler yeşillikler düşük) ve V-Sync kapalı bir şekilde 120FPS civarlarında oynadım. Ekran yırtılması hiç yaşamamıştım. Ancak bayağı uzun bir süre, son büyük güncelleme gelene kadar oyunu bırakmıştım. Son güncelleme...
  7. MeynnZenith

COD: MW 2019 Steam'de yok mu?

Steam'de oyunu aratınca COD: MW Remastered çıkıyor sadece. İnternetten baktım, Microsoft Store'da da bulabilirsiniz demişler ama orada da aynı şekilde COD: MW Remastered çıkıyor. Remastered olan 2019 olan mı? Yoksa 2019 olan sadece Battle.net'e özel mi?
  8. MeynnZenith

Yardım R6S efektlerde pikselleşme sorunu.

Ayarlar en sonda, full ultra. Ama takım arkadaşlarımın etrafındaki beyaz çizgi, duman, ışık vb. gibi efektler özellikle uzaktan piksel piksel görünüyor. Yakında oluşan patlamalardaki efektler de piksel. Örnek SS: Aynı şekilde pikselleşme dumanlarda da mevcut, onların ss'ini alamadım ama...
  9. MeynnZenith

Optifine virüs bulaştırır mı? (Virüs buldu?)

Orijinal sitesinden OptiFine kuracağım son sürüm için. Ama kurmak için yönlendirdiği sitede önce bir reklam sitesi çıktığı ve ardından indirme sitesine girdiğim için virüs bulaşmasından korkuyorum. Bu durum virüs bulaştırır mı? Bahsettiğim reklam sitesinde (hani sağ üstte 5'ten geriye sayıp...
  10. MeynnZenith

Öneri Minecraft hangi versiyonda daha zevkli? (Java VS Bedrock bakımından)

Yıllar önce orijinal Minecraft Java Edition'ı satın aldığım için her iki Minecraf versiyonu da (Bedrock ve Java) bende var. Tek başıma, mod kurmadan bir survival oyuna başlamak istiyorum. İçeriği en zengin olan, her anlamda kalitesi daha yüksek olan ve diğerine göre daha zevkli olan versiyonda...
  11. MeynnZenith

Yardım Northgard'da bu bölümü geçemiyorum?

Oyunda hikaye modunda 2. bölüme geldim, saatlerdir gelişiyorum ama bir türlü sağ üstteki görevi yapamıyorum. Yardım etmem gereken yere gidecek yoldan geçemiyorum. Aşağıda eklediğim fotoğraflarda imlecim ile gösterdiğim yerlerden yol var ama savaşçılarım oradan geçmiyor, kolonileştirmem...
  12. MeynnZenith

Öneri Northgard nasıl bir oyundur?

Northgard tarzı oyunlarla pek aram yoktur. 1000 saat oyunu öğrenip de sonra oyunu tam kavradığım, gelişmesi zor oyunları sevmiyorum. Bana daha çok kafa dağıtacak, zaman geçirtecek, chill bir oyun lazım bu türden. Bu bakımdan Northgard beni tatmin eder mi? Alışması ve öğrenmesi uzun sürüyor mu...
  13. MeynnZenith

Öneri Mortal Kombat 11 alınır mı?

Mortal Kombat 11 sizce alınır mı? Tek başıma oynayacağım, hikaye modu ve online oynarım genelde. Sizce alınır mı? Bir de acaba hangi paketi almalıyım? Normal sürüm yeterli olur mu yoksa Ultimate sürümü mü alayım? Ultimate sürümün çok bir katkısı ve etkisi var mıdır?
  14. MeynnZenith

The Quarry'yi Ücretsiz Aldım?

Öncelikle oyunun "The Quarry - Trial Verison" adında bir demo sürümü olduğunu biliyorum. Ama normalde bu öğenin kütüphaneye Trial Version adında ekleniyor olması lazım. Ben ise demoyu indirmek istediğimde direkt The Quarry kütüphaneme eklendi ve mağaza sayfasında da ürünün kütüphanemde olduğunu...
  15. MeynnZenith

32 Günde bu oyunlardan hangisini rahat bitirebilirim? Siz ne önerirsiniz?

32 günlük süre içerisinde, günde ortalama 3 saat oynayarak aşağıdaki oyunlardan hangisini rahatça bitiririm, siz hangisini bitirmemi önerirsiniz? Sadece bir oyun hakkım var ama Metro ya da Tomb Raider gibi serilerden bir oyun değil, tüm seriyi oynayacağım. Yani seri olan oyunları birmiş gibi...
  16. MeynnZenith

Yardım Güvenli ve doğru şekilde mod nasıl kurulur? (GTAV)

Yıllardan beri hiç denemedim mod kurmayı, hiç de bilmem bu işleri. En güvenli ve doğru şekilde nasıl mod kurabilirim GTAV'e? Mesela Spider-Man modu kurmak istesem, virüsüz-sorunsuz nereden/nasıl kurabilirim?
  17. MeynnZenith

Öneri Fallout 3 mü Fallout 4 mü?

Hangi oyun bana aradığım RPG öğelerini, özgürlük hissini verir? Fallout 3 için çok karışık yorumlar gördüm. Oyun güzel ama sanırım uyumluluk sorunu var, bilgisayara bir ton şey indirmek gerekiyormuş.
  18. MeynnZenith

Öneri Steam bütçeme ve isteğime uygun oyun önerir misiniz?

Bütçem yukarıda belirttiğim gibi 32,18TL. Bu bütçeye uygun, zaman geçirmelik, arada bir girmelik, uzun süreli oynanış sunan oyun önerir misiniz? Tek başıma oynayacağım. Siz sormadan ben söyleyeyim: House Flipper (tüm DLC'ler ile birlikte), ASTRONEER, Dead Cells, Hades, Car Mechanic Simulator...
  19. MeynnZenith

Öneri Road 96 bu durumda sizce alınır mı?

Oyunun kaliteli ve güzel odluğunu biliyorum, bu soruyu sorma sebebim oyunun komple serisini birinden izlemiş ve hikayeyi biliyor olmam. Bu yüzden alıp almama konusunda kararsız kaldım. Oyunu komple birinden izledim ama kendim oynadığımda yine de şaşırıp oyunda yeni olaylar yaşayabileceğim tarzda...
  20. MeynnZenith

Yardım ASTRONEER görev ile ilgili yardım

Aşağıdaki "Araçları Yenileme" görevinde takıldım. Arazi aracıma Matkap modu taktım, Önleyici yükseltmesini taktım ama hala benden arazi aracının kilidini açmamı istiyor. Nasıl yapacağım bu görevi? Arazi aracı zaten elimde olan şey değil mi? Bunun kilidini açıp nasıl yazdıracağım? Yükseltme modu...
Top Bottom