Öneri Fallout 3 mü Fallout 4 mü?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Hangi oyun bana aradığım RPG öğelerini, özgürlük hissini verir?

Fallout 3 için çok karışık yorumlar gördüm. Oyun güzel ama sanırım uyumluluk sorunu var, bilgisayara bir ton şey indirmek gerekiyormuş.

Fallout 3 için çok karışık yorumlar gördüm. Oyun güzel ama sanırım uyumluluk sorunu var, bilgisayara bir ton şey indirmek gerekiyormuş.
4'ü tercih ederdim

Uyumluluk sorunu var ama istersen gamepass al. Orda oyna hem daha iyi olur. İki oyunuda oynamış olursun

kişiden kişiye değişir ama bence 3
Peki neden 3? Benim aradığım RPG ve özgürlük özellikleri hangi oyunda daha iyi? Bir de bahsettiğim uyumluluk sorunu doğru mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uyumluluk sorunu var ama istersen gamepass al. Orda oyna hem daha iyi olur. İki oyunuda oynamış olursun
GamePass almıyorum, GamePass için öneri gele gele kafayı yiyeceğim artık...

4'ü tercih ederdim
Neden peki?

Peki neden 3? Benim aradığım RPG ve özgürlük özellikleri hangi oyunda daha iyi? Bir de bahsettiğim uyumluluk sorunu doğru mu?

Neden peki?
Oynanış daha güzel, grafikler daha iyi, fallout 3'e parayı vermek yerine New vegas alırdım. Fallout 4te de indirim var zaten

new vegasdan sonra pek tutmadı gibi bu seri malesef

new vegasdan sonra pek tutmadı gibi bu seri malesef
Karşılaştırma istediğim iki oyunda acayip sevilen oyunlar. Hatta bazen 3 veya 4'ü önce sayıyorlar iyi oyun olarak.

Neden peki?
Neden almıyorsun oyunu mu alacaksın sadece ?

Neden almıyorsun oyunu mu alacaksın sadece ?
Çünkü hali hazırda bir sürü oyunum var, kütüphanem çok kabarık. Kimilerini oynadım, kimilerini oynayacağım. GamePass almam benim için bir artı olmaz o yüzden. Bu konuyu da sırf Fallout serisinden yabancı kalmamak, sadece New Vegas'ı oynayıp bırakmamak için açtım.

Fallout 4'ü öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,792
Üyeler
195,459
Son üye
crashrie2
Geri