Arama sonuçları: *

1. Uğur

Yardım Valorant oyunlara bağlanamıyorum

Ajanı seçiyorum ardından oyun yükleme ekranına geçiyor 10 kişiyi falan gördüğümüz ekranda kalıyor. İnsanların sesi geliyo ve 2k pingimin olduğunu falan söylediler ama oyun içi 20 ping falan alıyorum hemen oyunu aç kapa yapınca düzeliyor bu neyden kaynaklanıyor olabilir nasıl çözebilirim. Eskiden...
  2. Uğur

Öneri METAL GEAR SOLID V mi? Mafia Trilogy mi?

200-300 civarı bütçem var bu oyunları ekledim sizce iyi mi? sepet yoksa başka oyun mu almalıyım ?
  3. Uğur

CS 2 beta da hile sistemi çalışmıyor mu ?

Valorantda ki gibi hileyi tespit edip oyunu iptal eden sistem göstermişlerdi o şuanda çalışmıyor mu acaba bilen var mı ? 2 gün önce oyunuma 2 arkadaş geldi ve bariz hileydi raporladım ama ban yememişler bile. Siz hiç denk geldiniz mi cs2 de hileye ?
  4. Uğur

Forza Horizon 4 de bu dlcler alınmalı mı ?

Ultimate edition aldım dün, bugün de oynamaya başladım ama bazı dlcler yok bunları almaya gerek yok galiba dimi ? 1693340577 Yoksa bu dlcleri oyun içi para ile de alınabiliyor mu ?
  5. Uğur

Ride 3 açılmıyor 10sn sonra kapanıyor

Steamde indirimde gördüm alayım bakayım bi dedim. Açmaya çalışıyorum ekran geliyor 10 sn sonra falan kapanıyor. Dosyaları doğruladım.
  6. Uğur

Far cry 6 yüklerken bu ayar seçilmeli mi ?

Oyunu yüklemek istediğimde böyle bir seçenek çıkıyor karşıma seçmeli miyim ?
  7. Uğur

Öneri Ubisoft'dan hangi oyunları tavsiye edersiniz?

1 aylık Ubisoft+ aldım 1 ayda oynamalık hangi oyunları önerirsiniz?
  8. Uğur

Battlefield 1 zamlanırsa sizce ne kadar olur ?

Amazon verdiği zaman almıştım ea hesabımda var ama dlc siz. Dlcleri 1 yıllık gamepass+eaplay olduğu için oynayabiliyorum. O yüzden şuan indirimdeyken alırsam zaten bende olan şeyi bidaha alıp boşa para vermişim gibi olucak. Ne yapsam bilemedim. Seneye yaz indirimlerinde falan kaç tl olur sizce...
  9. Uğur

Steam inidirimlerinden oyun önerir misiniz ?

40 tl falan para var hesapta üstüne az bişi daha ekleyebilirim bu gizlilik festivalinden falan ne önerirsiniz ? Bide şu gelicek görsel roman festivalinde hangi oyunlar girebilir tahmininiz var mı ?
  10. Uğur

Assassin's Creed Valhalla alınır mı ? Alınırsa hangi sürüm alınır ?

Assassin's Creed Valhalla almak istiyorum oynanan arkadaşlar keyifli mi oyun bide alırken hangi sürüm alınmalı farkları nedir ? 1690412291 Bide alırken voidu dan mı alsam acaba daha önce alışveriş yapan var mı ?
  11. Uğur

Öneri 100 TL'ye Steam yaz indirimlerinden ne almalıyım ?

Spiderman ve ready or not düşünüyorum yani bütçem 400 tl diyebilirim spiderman kesin alıcam ama ready or not belki almayabilirim tam karar veremedim. Yani geriye 100TL kalıyor. Steam profilim bu https://steamcommunity.com/id/zehnX/ Önerilerinizi bekliyorum. Bide 1 yllık gamepass var o yüzden...
  12. Uğur

Öneri FM23 yama önerir misiniz ?

FM23 oynayan arkadaşlar hangi yamaları kullanıyor ne önerirsiniz.
  13. Uğur

Sekiro 144 TL'ye alınır mı ?

Steam de 144 tl şuan indirime girmiş eskiden hikayeli oyunlar oynardım ama son zamanlarda pek sarmıyor gibi ama oyunu da çıktığı zaman az bişi izlemiştim hoşuma da gitmişti sizce alınır mı bide gamepass e falan gelirmi acaba daha sonra ?
  14. Uğur

Yardım Fifa 23 indirdiğim halde tekrar indiriyor

Oyunu indirdiğim halde tekrar indirmeye başladı çözümünü bilen var mı ?
  15. Uğur

Csgo sensivity düşük hisettiriyor.

3-4 haftadır her gün cs giriyordum ama 2-3 günlük ara vermiştim. Bugün girdim ve sanki mouse dönmüyor. Rival 3 mouse kullanıyorum 500dpi ve oyun içi sensivity 2 raw girişi açık fare ivmelenmesi kapalı. 2-3 gün içinde ne olmuş olabilirde bu kadar yavaş dönüyor aim. Sensivity 3 yapıyorum iyi gibi...
  16. Uğur

Öneri CSGO müzik kiti ve silah skini önerir misiniz ?

2 Tane kutum var onları satıp skin veya müzik kiti almak istiyorum veya her ikisinide alırım. 100 TL falan ediyor kutuların fiyatı yani bütçem 100 TL.
  17. Uğur

Küçükken oynadığım oyunu bulmamda yardım eder misiniz?

Oyun araba oyunuydu. Başlangıçta garaj gibi yer vardı hafif yüksek bi tepeden aşağı şehir e iniyorduk araba kırmızı renkti galiba ama belki ben değiştirmişimdir rengini. Şehir çok büyük değildi küçüktü. Herhalde bi 10 yıl önce falan oynuyordum. Hatırladıklarım bu kadar. Mobil oyun falan değildi...
  18. Uğur

FM22 Oynayanlar hangi taktiği kullanıyor ?

FM22 oynayanlar hangi hazır taktiktiği ve dizilişi kullanıyor yada kendiniz nasıl taktik yaptınız ?
  19. Uğur

Football Manager 2022 oynayanlar bakabilir mi ?

FM22 oynamak istiyorum ama çok karışık geliyor çok basılacak tuş var yani. Transferlere-antrenmanlara karışmak istemiyorum yani sadece taktik yapıp maç yapmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü ?
  20. Uğur

Steam indirimlerinden oyun önerir misiniz ?

Steam kış indirimleri bitmeden sisteme de uygun oyun önerir misiniz ? Bütçe 40 TL altı veya civarı. Aklımda HOI4 var aldım oynamaya çalıştım hatta ama 1 fps alıyordum ve iade ettim. Yapımcısının oyunlarına da yüzde 300 zam gelicekmiş yani bir daha 20TL olmaz gibi fiyat ama pc kaldırmıyor yinede...
Geri