Arama sonuçları: *

1. R o s s

GTA 5 durduk yere kasmaya başladı

Yakşamlar. oyunumu normal bi sekilde oynuyordum kasmadan etmeden simdi iste girdiğimde 10fps den yukarı almıyor neredeyse online giremiyorum bile o kadar cok kasıyor bi anda böyle yaptı nedenini anlayamadım sistem ve bütün donanımlarım güncel gfe de güncel ama hala cözemedim epic games te oyunun...
  2. R o s s

Gta 5 menyoo menü nasıl indirilir

youtubeden şu videoyu izledim yaptım ama oyun hata verdi bende sildim modu sorunsuz şekilde nasıl indirip kullanabilirim.
  3. R o s s

gta 5 mod kurmak oyunun orjinaliğini bozarmı

orjinal gta 5 e türkçe yamama menyo mod menü ve araç modları kurmak istiyorum 2 sorum var; 1- oyuna bu tarz mod kurmalar yamalar falan oyunun orjinaliğini bozarmı , online a falan girerken sorun yaşarmıyım ? 2- normal crackli gta gibi mi mod kuracağız yoksa farklı şekildemi
  4. R o s s

Gta 5 Msvcp140.dll hatası

epic games den gta 5 indirdim Msvcp140.dll hatası veriyor dll yi interneten indirip sistem32 ye attım düzelmedi microsoft visual c++ 2015 indirdim kurdum düzelmedi hata vermeye devam ediyor iki işlemi yaptığımda da yeniden başlattım pc yi
  5. R o s s

pubg mobile hata veriyor (emülatör)

sürekli böyle hata veriyor çançinçonca bilen varsa bi el atsın
  6. R o s s

Mx110 + i5 8250u gta 5 tehangi ayarlarda kaç fps alır

I5 8250u işlemci Mx110 ekran kartı 8gb ddr4. Ram Gta 5 hangi grafiklerde kaç fps açar
  7. R o s s

Bilgisayarım valorantı hangi grafiklerde kaç fps oynatır

İ5 8250u Mx110 120gb ssd 1tb hdd Valorantı hangi grafikelrde kaç fps oynarim
  8. R o s s

MTA oynamak isteyen.

Oruçlu oruçlu canım sıkılıyo gta sa var ama mta yok oynamak isteyen benle beraber İllaki steam olmasina gerek yok Discord isminiz ,etiketiniz ve oyununuzun olmasi yeter umarım 3 5 kisi gelirde konvoy yaparız :D
  9. R o s s

Sistemime göre ücretsiz Oyun Tavsiyesi

Sistemime göre çok yüksesk boyutlar olmadan akıcı şekilde oynatcak oyunlar lazım fps veya hikayeli oyunlar olabilir Sistemim ; I5 8250u Mx110 1tb hdd 120gb ssd
  10. R o s s

PUBG Mobile ucuz ve güvenilir uc satan instgram sayfası onerisi

Arkadaşlar oncelikle S.a Pubg de 1k uc gibi bi ihtiyacim var isim ksrtı rp flN alıcam ucuz ve güvemilir bi sayfa önerirmisniz instgram olarak
  11. R o s s

PUBG mobile gfx tool ban yedirimi

* Umarım konuyu doğru yere açmışımdır eger yanlıs yere açmışsamda moderatorler affedin konuyu kitleyin ama ceza yazmayin 4 tane ceza yedim zaten * Fatih olmama çok az kaldı emulatörde çok az puan veriyor 18 kill + win artı 2 veriyor aynısıni mobilde denedim mobilde 30fps ile 7kill + win Artı 10...
  12. R o s s

gta 5 social club hatası

torent indirmiştim ve ertesi gün ücretsiz olmuştu koymuştu bana ben crack oynamaya devam ettim 1 aydır araştırıyorum ama çözemedim vidoelarınıda izleedim olmuyo yardım edin
  13. R o s s

Pubg Lite Takım Arkadaşı Arıyorum

Pubg lite bayadır oynamıyorum geçen gün girdim bir kaç el atıp çıkarım dedim baktım sarıyo ama tekim takım arkadaşı arıyorum discord an mesaj atsın bana A r e s#3609
  14. R o s s

Yardım gta 5 social club fail hatası

oyunu zaten zar zor en düşük grafikte 30 fps zor oynuyodum bu hatanın çözümü varmı torenten indirmişştim gta 5 i
  15. R o s s

youtube ve oyunlarda kulanabileceğim nick tavsiyesi

youtubede bi edit kanalı açıcağım isim olarak ne koysam bilemiyorum bide oyunlarda kullanabileceğim bi nick ben SUPRA düşünüyorum toyoata supra mk4 hastasıyım 🤤Supra olabilirmi ?
  16. R o s s

gta 5 kaç saate iner

zamanında epic gameste ücretsizlken almiştım normalde vardı ama bi hata verdi ıoyun durduk yere silindi sonuç bu kaç saate iner ?
Top Bottom