Yakşamlar. oyunumu normal bi sekilde oynuyordum kasmadan etmeden simdi iste girdiğimde 10fps den yukarı almıyor neredeyse online giremiyorum bile o kadar cok kasıyor bi anda böyle yaptı nedenini anlayamadım sistem ve bütün donanımlarım güncel gfe de güncel ama hala cözemedim epic games te oyunun...
orjinal gta 5 e türkçe yamama menyo mod menü ve araç modları kurmak istiyorum 2 sorum var;
1- oyuna bu tarz mod kurmalar yamalar falan oyunun orjinaliğini bozarmı , online a falan girerken sorun yaşarmıyım ?
2- normal crackli gta gibi mi mod kuracağız yoksa farklı şekildemi
epic games den gta 5 indirdim Msvcp140.dll hatası veriyor dll yi interneten indirip sistem32 ye attım düzelmedi microsoft visual c++ 2015 indirdim kurdum düzelmedi hata vermeye devam ediyor iki işlemi yaptığımda da yeniden başlattım pc yi
Oruçlu oruçlu canım sıkılıyo gta sa var ama mta yok oynamak isteyen benle beraber
İllaki steam olmasina gerek yok
Discord isminiz ,etiketiniz ve oyununuzun olmasi yeter umarım 3 5 kisi gelirde konvoy yaparız :D
Sistemime göre çok yüksesk boyutlar olmadan akıcı şekilde oynatcak oyunlar lazım fps veya hikayeli oyunlar olabilir
Sistemim ;
I5 8250u
Mx110
1tb hdd
120gb ssd
* Umarım konuyu doğru yere açmışımdır eger yanlıs yere açmışsamda moderatorler affedin konuyu kitleyin ama ceza yazmayin 4 tane ceza yedim zaten *
Fatih olmama çok az kaldı emulatörde çok az puan veriyor 18 kill + win artı 2 veriyor aynısıni mobilde denedim mobilde 30fps ile 7kill + win
Artı 10...
torent indirmiştim ve ertesi gün ücretsiz olmuştu koymuştu bana ben crack oynamaya devam ettim 1 aydır araştırıyorum ama çözemedim vidoelarınıda izleedim olmuyo yardım edin
Pubg lite bayadır oynamıyorum geçen gün girdim bir kaç el atıp çıkarım dedim baktım sarıyo ama tekim takım arkadaşı arıyorum discord an mesaj atsın bana A r e s#3609
youtubede bi edit kanalı açıcağım isim olarak ne koysam bilemiyorum bide oyunlarda kullanabileceğim bi nick ben SUPRA düşünüyorum toyoata supra mk4 hastasıyım 🤤Supra olabilirmi ?