Arama sonuçları: *

1. Akif Erdem

LOL çok düşük fps sorunu

Arkadaşlar, sistemim lole göre gayet yeterli ama aksiyon anlarında falan 30-40 haricinde 60 fps falan alıyorum inanılmaz düşük bu fps neden olabilir acaba oyunla mı alakalı GPU : AsRock Challenger D RX 6600 CPU : R5 3600 ANAKART : MSİ B450M-A Pro Max SSD : Kingston 240 GB M2 RAM : 2x8 Xpg...
  2. Akif Erdem

Valorant Hesabım Ne Kadar Eder?

Merhaba arkadaşlar, Valorant hesabım tahmini ne kadar acaba şuan satacağımdan değil değerini merak ediyorum uzun zamandır oynamıyorum belki ileride satıp cs2 skinleri alabilirim Vandal Kaos Vandal Asil Vandal Yağmacı...
  3. Akif Erdem

LOL MOUSE OYUNU KASTIRIYOR aj159 pro

Merhabalar, lol oynuyorum mouse değiştim aj 159 pro 1k hz sonrasına çıkınca oyun kasmaya başlıyor. Valorantta csde 8kda bile kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok, lole geçince 2kda kullanınca bile mouseyi döndürünce inanılmaz kastırıyor. Acaba oyun mu desteklemiyor 1k hz üstünü?
  4. Akif Erdem

Minecraft Ücretli Server Önerisi

Merhabalar arkadaşlarla oynamak için VDS almayı düşünüyoruz 3-5 kişi falanız modsuz survival oyayacağız 150-250 Tl bandında server önerir misiniz ram ve işlemci çok önemli mi serverlarda?
  5. Akif Erdem

Pubg Lobiye Çok Geç Dönüyor

Steam Pubg oynuyorum önceden bu kadar geç dönmezdi (oyun m2 de kurulu) çok geç dönüyor artık. w11 kullanıyorum sistemim r5 pro 4650g rx6600 2x8 ram b450m a pro max
  6. Akif Erdem

Valorant Bi Anda 40 Fpse Düşüyor (Drop)

Merhabalar arkadaşlar,son zamanlarda (1 haftadır) öncesinde bir şey yoktu, valorantta fps drop girmeye başladı. İşlemciden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, çünkü önceden olmuyordu, format attım ancak durum hala böyle. sorun sizce ne olabilir? R5 PRO 4650G RX 6600 2X8 16GB RAM
  7. Akif Erdem

🔥🔥 Steam The Last of Us™ Part I 1099 TL Oldu!

Evet arkadaşlar Dying Light 1 den sonra bu da zam yedi sonumuz hiç hayır değil maalesef sanırım dolar kurunu da arttıracak steam.
  8. Akif Erdem

Valorant düşük fps sorunu

Apu sistem kullanıyordum bundan 1 ay öncesine kadar, zaten 110 120 fps alıyordum rx6600 ekran kartı ekledim fps 140 130 90a kadar düşüyor 190 da oluyor ancak fpsim çok hareketli almam gerektiğinden az alıyorum sanki tamam işlemci tabanlı oyun ancak işlemcim çokta kötü değil bence. ayarlar en...
  9. Akif Erdem

Dying Light 350 TL Oldu!! 🔥

20 TL'ye almıştım zamanında sanırım yavaş yavaş tüm oyunlara zam gelecek. alacağınızı alın önerisi olan da yazabilir.
  10. Akif Erdem

Tek Kişilik Oynamalık Oyunlar

Arkadaşlar artık fps tarzı oyunlardan sıkıldım tek kişilik takılmalık oyunlar arıyorum 80-100 Tl param var oynamak için ne önerirsiniz sistemim; (Steam,Epic farketmez.) R5 Pro 4650g RX 6600 2x8 Ram şimdiden teşekkürler.
  11. Akif Erdem

Steam PUBG sabit 75 fps sorunu

Steam Pubgde fpsim 75in üstüne çıkmıyor çözümü bilen var mı? r5 pro 4650g rx6600 8gb 2x8 ram B450m a pro max v-sync kapalı.
  12. Akif Erdem

Forza Horizon 4 hangi paket alınmalı?

forza 4 alacağım standart,deluxe ve ultimate var hangisini almak daha mantıklı neler değişiyor ? direksyonum yok sarar mı klavye fareyle?
  13. Akif Erdem

Csgo keydrop takas hatası

Merhabalar arkadaşlar, keydropta biraz skinim var çekmeye çalışıyorum takas geliyor kabul ediyorum bir hata oluştu(28) diyor sebebi nedir ? teşekkürler.
  14. Akif Erdem

Cs:go Seçkin Almak Mantıklı Mı?

Merhabalar değerli arkadaşlar, Csde seçkin almak mantıklı mı ? parası çıkar mı geri, neler düşüyor alınca düşen itemler cs2de pahalanır mı? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  15. Akif Erdem

CS2 Sistem Gereksinimleri Belli mi?

Merhaba arkadaşlar belli mi belli değilsede benim sistemim kaldırırmı? R5 Pro 4650g 2x8 16gb ram
  16. Akif Erdem

Valorant Hesabım Ne Kadar Eder?

Merhaba arkadaşlar, Valorant hesabım ne kadar eder satacağımdan değil meraktan soruyorum belki ileride düşünebilirim. Rankım altın 2. 4 adet vandal skini var. 2 adet bıçak var.
  17. Akif Erdem

Ets 2 120k en iyi tır?

Merhaba arkadaşlar bugün ets 2 aldım daha yeni başladım 120k param var hangi tırı almalıyım hızlı olsa iyi olur.
  18. Akif Erdem

VALORANT VAL 51 HATASI

Merhabalar, dün valoranta girebiliyorken bugün girdiğim anda interneti kesiliyor bilgisayarın ve val 51 hatası alıyorum bidaha internete hic bağlanamıyorum tekrar başlatıp giriyorum yine internet kesiliyor çözümü nedir şimdiden teşekkürler. Wi-fi ile bağlanıyorum. Laptop kullanıyorum.
  19. Akif Erdem

1775 VP Skin Önerisi

Merhabalar yağmacı vandal,oni phantom,asil phantom var hesabımda 1 tane daha vandal deseni almak istiyorum önerisi olan varmı gaianın intikamı vandal güzel aslında sizce alınır mı? Her türlü öneriye açığım.
Geri