Akif Erdem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 355
Merhaba arkadaşlar bugün ets 2 aldım daha yeni başladım 120k param var hangi tırı almalıyım hızlı olsa iyi olur.
cheat engine indir sınırsız paran olur boşa para kasmaMerhaba arkadaşlar bugün ets 2 aldım daha yeni başladım 120k param var hangi tırı almalıyım hızlı olsa iyi olur.
Volvonunkini Yada mercedesinkini alMerhaba arkadaşlar bugün ets 2 aldım daha yeni başladım 120k param var hangi tırı almalıyım hızlı olsa iyi olur.
Hangi tırı alabilirim o zaman yük gücü iyi olannfs oynamıyorsun. Hızlı olması bi şeyi değiştirmez. 120k’ya hızlı tır alsan da arkasına ağır yükü bağladığında nefes nefese kalır.
Özelliklerini kontrol et mağazadan.Hangi tırı alabilirim o zaman yük gücü iyi olan
amacı ne olacak ondan sonra boş git boş gelh
cheat engine indir sınırsız paran olur boşa para kasma
Ben hilesiz oynarken direk volvo almıştım ve para kasıp geliştirmiştim.Merhaba arkadaşlar bugün ets 2 aldım daha yeni başladım 120k param var hangi tırı almalıyım hızlı olsa iyi olur.
Bende direksiyon yok dualshock ile oynayabilir miyimMerhaba arkadaşlar bugün ets 2 aldım daha yeni başladım 120k param var hangi tırı almalıyım hızlı olsa iyi olur.
Hangisi tam adi ney volvonunBen hilesiz oynarken direk volvo almıştım ve para kasıp geliştirmiştim.
Volvo'yu al bence.
Volvo kullan 168 yapıyor. Ben onu tercih ediyorum. Birde para kasma ile uğraşmadan profil indirebilirsin.Merhaba arkadaşlar bugün ets 2 aldım daha yeni başladım 120k param var hangi tırı almalıyım hızlı olsa iyi olur.
Eski kasada olur yeni kasada ama eski kasa daha güçlü. Adını unuttum ama en baştaki sanırsamHangisi tam adi ney volvonun
tadı kalmıyorh
cheat engine indir sınırsız paran olur boşa para kasma