Arama sonuçları: *

1. oaK´

Cities: Skylines Nasıl Bir Oyun

mobilde sürekli clash of clans oynuyorum sizce pc versiyon için nasıl oyun? dlc almayacağım base olarak oynicam
  2. oaK´

vac ban mı yedim anlamadım

vac ban mı yedim şimdi
  3. oaK´

cs:go da infinite scroll nasıl kapatabilirim?

beyler ne kadar baktıysam bulamadım bi el atar mısınız ya bu mouse scroll yapıp envanterde ki malzemeler arası geçiş yapıyoruz ya, o sonsuz döngüde şuan yani scroll döndükçe envanterde ki üründe değişiyor ben üste yuvarladığım zaman silah en alta yuvarlayınca bombalar fln gelsin istiyorum nasıl...
  4. oaK´

Valoran hesabımı satmak istiyorum?

hocamlar skin olarak karakter skinleri 1 battlepass var bi tane de yağmacı vandal var rank bronze 3 ama değeri artacaksa silver kasarım cs geçeceğim için satacağım sizce ne kadar eder 100 tl fln eder mi?
  5. oaK´

CS:GO rekabetçi oynamak için prime mı almam lazım?

Beyler dün cs yükledim valorantta ilallah geldi ne kadar ucube varsa benim takım ageliyordu bi anda altf4 çekip cs yükledim, ancak csde ki adamlar dağ komandosu gibi. Sonra öğrendim benim elom değilmiş random bi dereceli moddaymışım. Ben eloma göre rekabetçi oynamak istiyorum ama bulamadım prime...
  6. oaK´

Chill takılmalık oyun önerisi

Selamlar, allahın belası valorant başta olmak üzere rekabetçi oyunlardan bıktım usandım ve dün pcde ki bütün oyunları sildim. Ancak oyun oynamadan da olmuyor, böyle nasıl desem chill takılmalık, sinirlendirmeyen tatlış oyun önerileri yapar mısınız bütçe veya oyun türü fark etmez hoşuma gideni...
  7. oaK´

Yardım Forza Horizon 5 Eklentileri Toplamda Kaç GB Yer Kaplar?

bu ne hocamlar hepsi inince asıl boyuta mı geliyor anlamadım hiç
  8. oaK´

GTA 5 doğrulama kodu hakkında...

Oyuna epicgames üzerinden sahibim, rockstar hesabımın 2FA kodunu kaybettiğim için rockstar hesabıma giriş yapamaıyorum yeni bi rockstar hesabı açıp oyuna giriş yapmam mümkün mü? sıfırdan başlayarak tabii
  9. oaK´

Yardım Rockstar çift doğrulama kodumu kaybettim

Eski telefonumda kalmış, yeni telefona eklemeyi unuttum ve giriş yapamıyorum ne yapmam lazım?
  10. oaK´

Warframe De Platinium Nasıl Kasabilirim?

göstermeli veya detaylı anlatacak birisi var mı ingilizce çok kaynak var ama anlamıyorum türkçe olanlarda karmaşık geliyor
  11. oaK´

gamepass ten oyun indiremiyorum

Merhaba gamepass aldım ancak forza horizon 5 yüklemek istediğim vakit hazırlanıyorda kalıyor sonrada iptal oluyor nasıl çözebilirim bu sorunu
  12. oaK´

sea of thıeves lavender beard hatası

selamlar, bir kaç gün önce gamepass üyeliği aldım ve sea of thıeves yükledim ancak lavenderbeard hatası alıyorum internette yazılan şeyleri uyguluyorum ancak yine olmuyor yabancı videolar var ama ingilizcem yetmiyor
Top Bottom