cs:go da infinite scroll nasıl kapatabilirim?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,622
beyler ne kadar baktıysam bulamadım bi el atar mısınız ya

bu mouse scroll yapıp envanterde ki malzemeler arası geçiş yapıyoruz ya, o sonsuz döngüde şuan yani scroll döndükçe envanterde ki üründe değişiyor ben üste yuvarladığım zaman silah en alta yuvarlayınca bombalar fln gelsin istiyorum nasıl yapabilirim. Valoranttan geçtiğim için el alışkanlığı oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kimse bilmior mu la

unbind mwheelup
unbind mwheeldown
bu kodları konsola yaz. sonra ayarlardan fotodaki gibi yap

Ekler

• asdw.png
    asdw.png
    241.7 KB · Hit: 83
hocam her oyuna girdiğinde cfg yi yeniden mi etkinleştiriyorsun. öyle olmaması lazım
yok hocam yine aynı oldu derken, hiç bi şey değişmedi manasında yazdım. O dediğiniz komutları yazınca scroll dan item değişme olayı kapandı direkt

berk tepenin cfg yukle. f2 bas ak 47 + armor + molly + smoke + 2 flash aliyor direkt

yok hocam yine aynı oldu derken, hiç bi şey değişmedi manasında yazdım. O dediğiniz komutları yazınca scroll dan item değişme olayı kapandı direkt
Bro eminim ki yapamamışsındır. Dikkatli bak bence çünki sana söylemeden önce ben denedim

Hocam sen şey mi diyorsun. Tekeri en yukarı yuvarlayınca silaha geçsin ama bombaya geçmesin. Döngü derken bunu mu kastettin. Yani silahtayken tekeri yukarı döndürsende değişmesin, aşağı döndürünce bombaya doğru gitsin

Geri