Arama sonuçları: *

1. S

FS-22 oynayabilir miyim.

Merhaba, fs 22 almayı düşünüyorum ancak şuan sistemim yeterli bilmiyorum. Sistem gereksinimlerinde oynayabilirim gibi gözüyor ama rahatça oynamak istiyorum. Ryzen 5 3500 Gt740 4gb gddr5 128 bit 8x8 16gb 3000mhz ram
  2. S

Csgo sticker ve float fiyat farkı

Merhaba, bazı ürünlerde değerli stickerler oluyor. 40-50TL'lik skinlerin üstinde 400-500 bazen 1000tl'lik sticker oluyor. Bunlar bazı sitelerde veya oyuncular arasında takaslanıyor. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan biri var mı?
  3. S

Steam eşya satılmıyor Girdap kasası

Merhaba,envanterimde girdap kasası var satmak istiyorum ama satamıyorum. Nasıl satıcağımı bilen var mı
  4. S

ETS2 en kalabalık yol

Kirkenes maden yoluna gidicektim ama sadece 1 gün oynuyacağım ve onun için 40-50tl verip dlc almak istemiyorum.Bende bulunan dlcler Going East ve scandinavia DLCleri bulunuyor en kalabalık yoğun zevk alabiliceğim yol neresidir.
  5. S

ETS2 Kirkenes maden yolu için hangi dlcler gerekli

Bu yolu sürmek için ets'yi indiriyorum hangi dlcler gerekli ve nasıl gidebilirim
  6. S

Csgo da en rahat satılacak skin

Merhaba steam da 260tl gibi bir bakiye var bunu nakite çevirmek istiyorum en rahat hangi skin satılır market fiyatından ucuza vericem biraz
  7. S

RTX destekli oyunlar

Merhaba DART1 sistem mevcut ama oynucak bir oyun bulamıyorum ilk defa RTX olan bir ekran kartım var ve bunu destekleyen oyunlar oynamak istiyorum sıkıntısız bir şekilde oyun fark etmez
  8. S

En iyi spider-man oyunu PC

En iyisi hangisi grafik,oynayış pc için indiricem
  9. S

Forza horizon 4 araç tavsiyesi

Sesi güzel tok sesli yol tutuşu iyi araba bilen varmı 14m param var 100'e yakın da arabam mevcut gerekirse satarım önerisi olan varmı gta da ki gibi mod kurabiliyor muyuz araçlara modefiye veya daha farklı bir şey direksiyon ile zevk alınabilicek bir araç
  10. S

rx5500xt 4gb vs rx550 4gb

Merhaba kuzenim elinde ki kartı satıp rx5500xt 4gb almayı düşünüyor şuan elinde rx570 8gb var.Ben önceden rx550 4gb ile lolde yüksek ayarlar da savaş dışında 160-180 civarı bazen 200'e kadar çıkıyordu savaşda 110-130 arası oluyordu.rx5500xt testlerine baktığım da youtubeden 120-130 fps alıyor...
  11. S

Csgo Kırık Diş Operasyon Bileti

Merhaba ben csgo da bu görevleri yapmaya başladım ama merak ettiğim bir kaç soru var.Galiba etkinlik bitmeden biletler indirime giriyormuş girdiğin de ortalama ne kadarlık bir indirime giriyor ve kaç gün geçerli oluyor bu indirim bilet steamdan başka arkadaşa hediye gönderiliyor mu
  12. S

Geforce now nasıl oyuna girilir

Merhaba geforce now indirdim hesabımla giriş yaptım ama oynaya bastığım da hesabı güncelleştirmemi istiyor şimdi değile basıyorum yine olmuyor devam diyince de siteye aktarıyor ama yakında yazıyor nasıl girebilirim
  13. S

Nvidia Geforce now nedir

Merhaba donanım arşivinin videosunu izledim ancak tam anlamadım bana biraz daha açık bir şekilde anlatabilir misiniz Bu uygulama için nvidia kartım olması mı gerek 3000-4000 tl'lik bilgisayarlar ile rahatca oynayabilir miyim Oyunları bilgisayara yüklemem gerek mi
Geri