Kirkenes maden yoluna gidicektim ama sadece 1 gün oynuyacağım ve onun için 40-50tl verip dlc almak istemiyorum.Bende bulunan dlcler Going East ve scandinavia DLCleri bulunuyor en kalabalık yoğun zevk alabiliceğim yol neresidir.
etsde kalabalık yolmu varmış?Kirkenes maden yoluna gidicektim ama sadece 1 gün oynuyacağım ve onun için 40-50tl verip dlc almak istemiyorum.Bende bulunan dlcler Going East ve scandinavia DLCleri bulunuyor en kalabalık yoğun zevk alabiliceğim yol neresidir.
calais-dusiburgKirkenes maden yoluna gidicektim ama sadece 1 gün oynuyacağım ve onun için 40-50tl verip dlc almak istemiyorum.Bende bulunan dlcler Going East ve scandinavia DLCleri bulunuyor en kalabalık yoğun zevk alabiliceğim yol neresidir.
online da varetsde kalabalık yolmu varmış?
Yoğunluk olan bölgeler Multiplayer deetsde kalabalık yolmu varmış?
online mod içinsteam atölyeye git, trafik modu indir. trafikteki arabalar çoğalıyor ve oyun daha gerçekçi bir hal alıyor.
peki ben story sandımcalais-dusiburg
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
online da var
galiba onun için fransa dlc lazımCalais Duisburg ara yol.
Alıntıyı görüntüle
Kirkenese gir de bir baketsde kalabalık yolmu varmış?
hayır calais duisburg dlc olmadan vargaliba onun için fransa dlc lazım
Öyle yazmış biri yorumlar dagaliba onun için fransa dlc lazım
Hayır.galiba onun için fransa dlc lazım
online de calais duisburg yolunda oyna single de scandinavia yolları güzelKirkenes maden yoluna gidicektim ama sadece 1 gün oynuyacağım ve onun için 40-50tl verip dlc almak istemiyorum.Bende bulunan dlcler Going East ve scandinavia DLCleri bulunuyor en kalabalık yoğun zevk alabiliceğim yol neresidir.