Arama sonuçları: *

1. T

Valorant van1067 hatası bir türlü düzelmiyor

herkes hatanın çözümü olarak secure bootu aktifleştirmiş ben aktifleştirdiğimde çözülmedi yardımcı olabilecek var mı
  2. T

sizce Nba2k21 alınır mı

arkadaşlar steamde nba 2k21 67 tl sizce alınır mı basketbolu çok seven birisiyim
  3. T

csgo pazardan aldığım item envanterime gelmedi

22 tl ye iki tane 11 tllik skin aldım biri geldi diğeri gelmedi 11 tlem yandı sevinirim ne yapmam lazım yardımcı olursanız
  4. T

gtx 950 valorant düşük fps

internetteki benchmarklarda 200 fps alırken bende maksimum 130 ortalama 80 fps alıyor çözümü nedir işlemcim i3 4330 1616072286 hatta ölüm kalım savaşı modunda 80i geçmiyor
  5. T

sizce nba2k21 alınır mı?

steamde 140tl oldu indirimle sizce alınır mı
  6. T

grafik kalitesi ve çözünürlüğü düşürünce fps düşüyor

valorantta 4:3 alınca ve garfikleri düşürünce fps düşüyor sebebi nedir (sistem darboğaz yapmıyor)
  7. T

Valorantta drop yemem normal mi

arkadaşlar ekran kartım gtx950 işlemcim i5 650 ramler 8 gb sistemde çok fazla darboğaz oluyor ondan dolayı 20 - 30 saniyelik droplar yemem normal mi (ekteki fotoğrafa bakın) 1614113559 çok yakın zamanda yeni işlemci ve 16gb rame geçicem
  8. T

Sistemim valorantı kaldırır mı

arkadaşlar sistemim çok eski sizce kaldırır mı intel core quad 2 q9400 msi r7 240 4gb ram
  9. T

Gta Sa indirmeye çalışırken dvd sürücüsü oluştu

geçenlerde nostalji olsun diye gta sa indirmeye çalışıyordum ve kendiliğinden bir dvd sürücüsü oluştu bunu nasıl kaldırabilirim fotoğrafta var
  10. T

Gta5 tekrardan indirmeye çalışıyor

arkadaşlar bilgisayara format atmıştım ve oyunun dosyalarını yedekledim. social clubü indirdiğimde bilgisayarımda yer olmadığından dolayı oyun indirilemez diyor ama bende oyunun dosyaları var oyunu açmak için ne yapmam lazım
  11. T

Gta5 düşük fps sorunu

r7 2700x ve rtx2060 ı olan bir arkadaşım gta5 online da medium ayarlarda 50-60 fps alıyor sizce normal mi
  12. T

LoL durduk yere yeninden iniyor

arkadaşlar oyunu 1 saat önce oynamıştım kapattım şimdi tekrar açtığımda 2gb güncelleme yaptı ve oyunu en baştan kuruyor bu hatanın çözümünü bilen var mı
  13. T

Csgoda aldığım fps ile valorantdaki aynı mı olmalı

Arkadaşlar eski bir bilgisayarım var ve csgoda 100 fps civarı alıyorum. Valoranta geçtiğimizde ise fps değerim 30 civarı sizce normal mi? Arkadaşlarımın çoğunda iki oyundaki fps miktarı aynı İkisindede ayarlar düşükte 1611068297 ve ikisindede 4:3
Top Bottom