Yıl sonuna doğru 20 tl olma ihtimali yüksek o zaman alabilirsinsteamde 140tl oldu indirimle sizce alınır mı
YTD yazmamışsın, olmazsa bi 2k21 çekilişi yaparsın artık.Yıl sonuna doğru 20 TL olma ihtimali yüksek o zaman alabilirsin
Kanka oyun güzelde hile azalsa güzel olur indirimdeyken alınabilir kendi zevki ama nba 2019 net daha iyiAlınabilir gibi duruyor fakat ben olsam almazdım. Her sene yenilenen bir oyun serisine para vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Online için alıyorsan Her sene alman lazım oyunu fakat offline oyun için alıyorsan transfer yamaları ile vs. güncel tutabilirsin oyununu.
Alınabilir gibi duruyor fakat ben olsam almazdım. Her sene yenilenen bir oyun serisine para vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Online için alıyorsan Her sene alman lazım oyunu fakat offline oyun için alıyorsan transfer yamaları ile vs. güncel tutabilirsin oyununu.
basketbolu seviyorum ve my park oynamak istiyorum hilelerden dolayı oynanmaz halde mi oyunBasketbol oyunlarını seviyosan başka alternatifin yok gibi zaten ancak bana kalırsa verilmez. Hilelerden vs. zevk alacağını sanmıyorum. Çok büyük basketbol fanı değilseniz gerek yok bence.
Evet kanka oynanmaz demeyelim sıkar seni çok büyük fan değilsenbasketbolu seviyorum ve my park oynamak istiyorum hilelerden dolayı oynanmaz halde mi oyun