İddiadan 500 TL para geldi bu parayı en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirm derken cs2 skin almaya karar verdim. Envanterim aşağıda var M4A1-S Decimator düşünüyorum veya mevcut AK satıp 800-900 bandında daha iyi ak mi alsam karar veremedim...
Yaklaşık 6.5 sene önce unturned den hile yüzünden ban yemiştim ben bunu bu güne kadar vac ban zannediyordum. Vac ban yiyenlerin hesabında Vac yazdığını gördüm. Bu benimkisi nasıl bir ban anlamadım vac kadar önemli mi.
Mediumda 70-75 fps alıyorum fsr2.0 açınca görüntü daha güzelleşiyor ama fpsim düşüyor. Arkadaşta rtx360 var fsr açınca 30 fps artıyor. Bende neden etki etmiyor anlamadım AMD 23.4.3 sürümünü kullanıyorum.
Starfield pc sürümü kırılmış şuan denemek için indiriyorum. 1 hafta sonra Game Pass alıcam ordan devam ederim, ama tr yama game pass sürümüne gelmezse o zaman işler değişir. Türkçe yama büyük ihtimalle pazar günü gelicek (Makine Çeviri).
İnidirmdeyken alayım diyorum nays ile daha da uyguna geliyor genelde çoğu oyunu solo oynuyorum kendi halimde takılıp oyun içi arkadaş yaparsam onlarla giriyorum. Rust solo oynanırmı acabaoyunun nasıl modları var zevklimidir.
Pc alalı 1 ay oldu öncesinde konsol vardı ondanmıdır bilmiyorum bir oyun indiriyorum 1-2 saat oynadıktan sonra oyunu kapatınca o oyuna birdaha giresim gelmiyor neden böyle oluyor anlamıyorum yaşayan varmı
en son death stranding indirdim 2 saat oynadım açasım gelmiyor valhallada aynı şekilde...
Arma 3 kalabalık tr sunucuları varmı pek role play ile ilgim yok ileride olabilir hiç yapmadım. Squad arma dan farkı ne sunucuları nasıl bilgi verirseniz sevinirim
Okla gösterdiğim yer genelde animasyonlarda karşılıklı konuşmalarda karakterlerinin yüzlerinde oluyor oldukça rahatsız edici nasıl çözebilirim. Rx 6600
Merhabalar xbox Series S de oynamayı düşünüyorum ama birkaç ön yargım var oyun eski olduğu için yapay zeka grafikler için endişeliyim oyun bu zamanda hala oynanır mı. Birde youtube da gördüğüm kadar oyun bana çok ağır (yavaş) geldi. Başlamalımıyım tatmin eder mi?. Mod önerileriniz varsa sevinirim...