Rust Solo Oynanır mı?

MustafaaY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
İnidirmdeyken alayım diyorum nays ile daha da uyguna geliyor genelde çoğu oyunu solo oynuyorum kendi halimde takılıp oyun içi arkadaş yaparsam onlarla giriyorum. Rust solo oynanırmı acabaoyunun nasıl modları var zevklimidir.

İnidirmdeyken alayım diyorum nays ile daha da uyguna geliyor genelde çoğu oyunu solo oynuyorum kendi halimde takılıp oyun içi arkadaş yaparsam onlarla giriyorum. Rust solo oynanırmı acabaoyunun nasıl modları var zevklimidir.
Oyuna başladığın zaman artık bir rust bağımlısısın arkadaşın olmadan çok ağlarsın.

Son düzenleme:
nays nedir?

rust soloda oynanır ama acemiysen zorlanırsın sunucuların sadece solo veya maks duo veya maks trio olan sunucu tipleri var onlara girebilirsin eğer solo oynayacaksan sana önerim 2x trio sunucularda oynamak olur arama kısmına 2x solo/duo/trio yazıp sunucu isminde 2x solo/duo/trio yazanlardan birine girip oynayabilirsin

Papara gibi uygulama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rust soloda oynanır ama acemiysen zorlanırsın sunucuların sadece solo veya maks duo veya maks trio olan sunucu tipleri var onlara girebilirsin eğer solo oynayacaksan sana önerim 2x trio sunucularda oynamak olur arama kısmına 2x solo/duo/trio yazıp sunucu isminde 2x solo/duo/trio yazanlardan birine girip oynayabilirsin
Solo trio serverlar varsa çok iyi o zaman 2x trio nasıl oluyor daha önce hiç oynamadım rust ilk defa indirip oynayıcam

Son düzenleme:
Papara gibi uygulama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Solo trio serverlar varsa çok iyi o zaman 2x trio nasıl oluyor daha önce hiç oynamadım rust ilk defa indirip oynayıcam
solo/duo/trio sunucular var o sunucular en fazla 3 en az da tek kişilik takımlar halide oynamana izin veriyor solo oynarken zorlanıcağın için em fazla 3 kişilik takımların olabileceği sunucuları önerdim trio olmayan sunucularda 10-20 kişilik takımlar olabiliyor solo oynayamazsın aşırı zorlanırsın 2x trio olayıda aynı mantık en fazla 3 kişi takım olabiliyor ama bütün lootlar 2x olarak geliyor normalde taş balta ile odun keserken 50 tane geliyorsa 2x sunucuda 100 tane geliyor acemiysen 2x solo/duo/trio sunucularda oynamanı öneririm ama tecrübeliysen normal solo/duo/trio sunucularda oynayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,003
Üyeler
190,842
Son üye
OBURX
Geri