Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

Lenovo Legion 5 Hogwarts Legacy

Ryzen 7 5800h Rtx 3060 Laptopum var internette bulamadım Fps testi aşağı yukarı 1080p high/ultrada kaç fps alırım? Optimizasyon sıkıntıları olduğunu duydum
  2. Johannes Erwin Rommel

Witcher 3 New Game + Seviye sıkıntısı

Daha dün oyunu bitirdim ve yan görevleri yeterince iyi yapmadığımı düşündüğüm için ve oyunun sonunu beğenmediğimden en baştan başlamak istedim ve New Game Plus ile yeni oyuna başladım.Ama bir sıkıntı var ki level atladığımızda aldığımız puanları kullanacak alan kalmadı skill ağacım tamamen...
  3. Johannes Erwin Rommel

Witcher 3 birkaç soru

Witcher 3 de 40. Saatimi tamamladım ve şu an ne yapmam gerektiği konusunda biraz kararsızım Blood and Wine Dlcsine ana hikayeden sonra mı başlamalıyım yoksa önce başlasam daha mı mantıklı?Hearts of Stone’u bitirdim ve çok keyif aldım. Ana hikayede açıkçası biraz daha güçlü olmak istiyorum ve...
  4. Johannes Erwin Rommel

Rehber - En Basitinden Hoi4 (Part-3-Ordu)

Evet son part olan 3. Part'ta orduyu anlatacağım Oyunda bir önceki rehberlerde anlattığım şeyleri yaptınız her şey hazır oyunu başlattınız ve ordunuzu toparlamalısınız Resimde harita üzerinde çeşitli simgelerle dağınık halde bulunan tümenleri görüyorsunuz bunları bir araya toplamamız gerek...
  5. Johannes Erwin Rommel

Rehber - En Basitinden Hoi4 (Part-2)

Rehberin 2. Kısmıyla devam ediyoruz İlk olarak bir önceki rehberde unuttuğum bir şeye değinmek istiyorum Bayrağımıza tıklayınca gelen sekmeden İlk olarak "National Spirit" yazıyor ve altında çeşitli ikonlar var bunlar sizin ülkenizi şekillendiren fikirlerdir bazen debuff verirler bazen buff...
  6. Johannes Erwin Rommel

Rehber - En Basitinden Hoi4 (Part-1 Arayüz)

Bu rehber serisinde en basitinden Hoi4 oynamayı öğreteceğim oyun göründüğü kadar karmaşık kesinlikle değil Hatta çoğu Paradox oyunundan daha kolay Oyuna giriş ekranından bahsetmiyorum 1936 'da oynayın her zaman Daha sonrasında ülke seçme ekranı var Oyunu öğrenmek için en ideal ülke...
  7. Johannes Erwin Rommel

Hoi4 Modlama İçin Tavsiye

Hocamlar ben Hoi4 için Türkiye'yi daha detaylı yapan bir mod işine girdim (Nasıl yapıldığı hakkında bilgim var daha önce yaptığım modlar da var) ancak Türkiye'nin 1936 yılındaki durumu hakkında pek bilgiye sahip değilim bazı durumlarda da ihtiyacım olabiliyor bilgisi olan varsa zaman zaman...
  8. Johannes Erwin Rommel

Hearts Of Iron 4 Mp Sunucusu

Bildiğiniz düz MP sunucusu var mı ? Rp istemiyorum beceremediğimden
  9. Johannes Erwin Rommel

DA Hoi4 MP turnuvası

Dostlar tamamen eğlence amaçlıdır 15 kişinin üstüne çıkabilirsek gerçekleştirmeyi düşünüyorum saati falan da o zaman belirleriz herkese uygun olacak şekilde katılmak isteyen kişiler aşağıya yazabilir Sürüm:En son sürüm 1.11.10 oluyordu galiba Mod:Europe In Flames
  10. Johannes Erwin Rommel

Fortnite Kaç Fps Oynarım?

İ7 7300 u Radeon R5 m330 8 Gb Ram Misafir çocuğu tutturdu oynamak istiyorum diye Pc'de yüklüydü kaç fps alırım bu sistemle?
  11. Johannes Erwin Rommel

Öneri Hearts Of Iron 4 Genel Bakış,Dlcler ne kadar etkili?

Merhabalar Son zamanlarda bu tip oyunlara çevremdeki ilginin arttığını gözlemledim. Ben de bundan dolayı bir genel bakış rehberi yapmayı düşündüm. Daha önce böyle bir konum vardı ancak daha amatörceydi bunu daha detaylı ve daha gelişmiş olarak düşünebilirsiniz çok uzatmadan ilk konuyla...
  12. Johannes Erwin Rommel

Tomb Raider Oynama Sırası

Epic Games ücretsiz verdi biliyorsunuz verilen 3 oyunu hangi sırayla oynamalıyım? eski oyunları oynamama gerek var mı?
  13. Johannes Erwin Rommel

Sistemim Batman Arkham Origins Kaldırır mı?

İ5 7300u Radeon R5 8gb Ram Batman arkham Origins kaldırır mı kaldırırsa kaç fps oynatır?
  14. Johannes Erwin Rommel

Steam 15 TL'ye ne alınır?

Geçen 5Tl lik oyun konusu açmıştım sağolsun tosladan 10 liram oldu 15 liraya oyun öneriniz var mı?
  15. Johannes Erwin Rommel

Steam 5 Tl Oyun önerisi

Witcher 3 aldım 5 tl kaldı ne alınır?
  16. Johannes Erwin Rommel

Anno 1404 Nasıl Bir Oyun

Arkadaşlar hearts of iron europa universalis gibi strateji oyunlarını oynamış biri olarak anno 1404 bana hitap eder mi ne tarz bir oyun?
  17. Johannes Erwin Rommel

The Witcher 3 aşırı cinsellik var mı?

Evet cinsellik var ama ne kadar seviyede öyle baya sahne mi var yoksa arada bir yerde mi geçiyor yoksa süreklilik halinde mi ? oynayanlar cevaplarsa sevinirim (not goty editionunu alıcağım)
  18. Johannes Erwin Rommel

Hoi4 dlc ler nasıl bu kadar çabuk kırılıyor?

Yeni no step back dlc si çıkalı yaklaşık 1.30 saat oldu galiba ama youtube crack videolarıyla dolu ve işe de yarıyor bu kadar hızlı cracklenmesinin nedeni nedir?
  19. Johannes Erwin Rommel

Ets 2 indirimde dlc önerisi

Hazır ets indirimdeyken alayım dedim ekstra map açacak dlc önerisi istiyorum iskandinavyaya daha yakınım baltık+iskandinavya yapabilirim ama italya da cazip geliyor sizin öneriniz nedir
  20. Johannes Erwin Rommel

Asetto Corsa Alınır mı?

şu an 6 liraya düşmüş alınır mı zevkli mi ?
Top Bottom