Witcher 3 New Game + Seviye sıkıntısı

Reaksiyon skoru
1,822
Daha dün oyunu bitirdim ve yan görevleri yeterince iyi yapmadığımı düşündüğüm için ve oyunun sonunu beğenmediğimden en baştan başlamak istedim ve New Game Plus ile yeni oyuna başladım.Ama bir sıkıntı var ki level atladığımızda aldığımız puanları kullanacak alan kalmadı skill ağacım tamamen doldu.Bu puanlarla yapabileceğim başka bir şey kaldı mı?

Hocam kullandığın yetenekleri geliştirebilmen ve değiştirebilmen lazım, zaten fullemesi için 200e yakın puan gerekiyor belki daha fazla, nasıl kullanacak alan kalmadı

Hocam kullandığın yetenekleri geliştirebilmen ve değiştirebilmen lazım, zaten fullemesi için 200e yakın puan gerekiyor belki daha fazla, nasıl kullanacak alan kalmadı
Yetenekleri koyduğum slottan bahsediyorum ileride değiştirmek gerekir mi ki şu anki buildimi? gayet memnunum şu an

Keşke daha önce açsaymışım konuyu o zaman Ormanın Hanımları görevine kadar geldim tekrar çok sıkıntı olur mu? Tekrar oynayasım yok çünkü en baştan
Yani, sizin bileceğiniz iş. Düşmanlar çok daha çabuk ölüyor bence. Ölüm Marşı bile kesmiyor, fazla OP oluyorsunuz. Can seviyesi de bir garip oluyor düşmanların. İlk oynayıştaki zırh ve kılıç seti dizme hevesinden de mahrum kalıyorsunuz.

Daha dün oyunu bitirdim ve yan görevleri yeterince iyi yapmadığımı düşündüğüm için ve oyunun sonunu beğenmediğimden en baştan başlamak istedim ve New Game Plus ile yeni oyuna başladım.Ama bir sıkıntı var ki level atladığımızda aldığımız puanları kullanacak alan kalmadı skill ağacım tamamen doldu.Bu puanlarla yapabileceğim başka bir şey kaldı mı?
hocam ek mutasyon bölmelerini açtınız mı? blood and wine dlcsi ile açılıyor

Açmadım sanırım önüme tutorial tarzı bir şey de gelmedi o konuda. Bu vampir regisin gönderdiği kutu gibi bir şey vardı dlcnin sonunda onla mı alakalı?
hayır hocam toussaintde dururken bi çocugun size mektup getirmesi gerekiyor onu alıpp gelen görevi tamamladıgınızda yeni mutajen sistemi açılıyor.
şu şekilde:
1674987893957.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

artan puanları da ortadaki mutajen yükseltmeleri için kullanıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,396
Üyeler
197,449
Son üye