Arama sonuçları: *

1. A

FC 25 TOTY NELER ÇIKTI SİZLERE ?

Evet arkadaşlar Orta sahalar da oyuna gelmekle birlikte ben daha hiçbir şey çıkaramadım. Bu tiktokta vs. görüyorum adam 2. paketten çıktı falan diyor bunlar sizce gerçek mi veya öyle bir şans nasıl yaratabilirim? İkinci konuysa ben geçen sene Kobemir'in D'c sindeydim ve oradan iletişim...
  2. A

Yardım Fifa 23 Oyun İçinde Kasma Sorunu

Geçen aylarda indirimdeyken FIFA 23 almıştım (steam üzerinden) ancak şimdi yükleyip oynayabilme fırsatım oldu. Oyunu ilk indirdiğimde yani dün sorunsuz çalışıyordu sadece internetim yavaş kaldığı için Ultimate Team' de ufak tefek takılmalar oluyordu. Bugün sabah oyunu açtığımda ise menüde hiçbir...
  3. A

GTA 5 SORROW DEMON MASKESİ ALMA

GTA 5 de joker maskesi almak istiyorum ama kuaföre gittiğimde görünmüyor maske nasıl elde edebilirim ?
  4. A

Steam Yaz İndirimleri Oyun Önerisi

Hazır Steam yaz indirimleri gelmişken arkadaşlarımla birlikte oyun almak istiyoruz, 4 Arkadaş birlikte oynayabileceğimiz oyunları önerebilir misiniz ? (Fazla uçuk fiyatlı olmayan ve RTX sistem istemeyecek oyunlar :) )
  5. A

RX 570 Ryzen 3 3200g Darboğaz sorunu !!

Geçen sene bu aylarda dizmiştim bilgisayarımı ve her şey gayet güzel işliyordu oyunlarda donma kasma olmuyordu fakat şimdilerde yavaş yavaş oyunlarda donmalar, takılmalar artmaya başladı. Örneğin GTA V oynamak için girdiğim zaman oyun sürekli donuyor ve CPU(işlemci) kullanımı %100 oluyor...
  6. A

Yardım KARANTİNADA OYNANACAK OYUN ÖNERİSİ !!

Yeni başlayacak olan karantina sürecinde arkadaşlarımla(ortalama 4-5 kişiyiz değişiyor) oynamalık, fiyatı fazla abartı olmayan oyun önerebilecek var mı? Multiplayer veya singleplayer farketmez önerilerinizi bekliyorum
  7. A

CALL OF DUTY WARZONE FPS DROP SORUNU !

Dün akşam Call of Duty Warzone indirmiştim daha yeni girebilme fırsatım oldu oyuna ve çok fazla fps drop yiyorum internetten bulduğum birçok videoya baktım ve ne dedilerse yaptım ona rağmen düzelmedi. Ha bu arada oyunu indirmeden önce birçok videoya baktım internetten hiçbirisinde böyle bi sorun...
  8. A

Rampage RM-236 Ripper Monitör alınır mı ?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim monitörü alıcam ve Gittigidiyor'dan almayı düşünüyorum fakat satıcı açıklamada şöyle bir parantez açmış; "1-3 arası ölü piksel ve garantisi vardır" diyor sizce almalı mıyım bu fiyata gerçekten ihtiyacım var şuan televizyondan oynuyorum oyunları yardımcı olursanız...
  9. A

+ The Forest online hile !!

Arkadaşlarımla The Forest aldık indirimde diye ve birlikte oynuyoruz fakat hile açmaya çalıştığımız zaman sadece bende (Host olan kişide) oluyor ama diğer sunuculara girdiğimiz zaman başkasının kurduğu orada kullanabiliyoruz nasıl yapıcaz beraber hile yardımcı olur musunuz ?
  10. A

LEAGUE OF LEGENDS OYUN İÇİ GÖRÜNTÜ DEĞİŞTİRME

Bazı arkadaşlarımın oyunları daha soluk görünüyor daha güzel bazıları da çok parlak görünüyor (Özellikle yeşiller). Fakat espor turnuvalarını izlerken ise kırmızıya yakın görünüyor renkler daha epic ve güzel bi görüntü oluşuyor. Bunu nereden yapabilirim bende Turnuvalardaki gibi görünmesini...
  11. A

Witcher 3 Steam hesapsız oynama

Benim steam hesabımda The Witcher 3 var ve arkadaşım da oynamak istiyor ben ona steam hesabımı açıp yüklesem hesap olmadan da oynayabilir mi ? bir yerde okumuştum böyle bişey yapılıyordu da bulamadım o forumu yardımcı olur musunuz ?
  12. A

CSGO LEVEL HEDİYELERİ NEYE GÖRE VERİLİYOR ?

180 saattir CS:GO oynuyorum. 13. Levelde ak-47(40TL civarı) zümrüt çizgili vermişti ondan beridir güzel bişey vermiyor. AK`yi satıp kasa açıyorum bunları şansa göre mi veriyor yoksa bi liste mi var her levelde sabit bişeymi veriyor ?
  13. A

GTA V ONLİNE GİRERKEN OYUNDAN ATMA !!

Arkadaşlarımla GTA V oynuyoruz dün girdiğimizde hiçbi sıkıntı yoktu fakat bugün tam online bağlanırken siyah ekran geliyor oyundan atıyor. sebebini anlamadım herhangi bi dosya ile de oynamadım. Sorunu nasıl çözerim ?
  14. A

STEAM SKİN SATMA SORUNU

Steam hesabımdan csgo da bana çıkan ak-47 skini satmak istiyorum ama bana onaylama maili gönderdiğini söylüyor. Maile tıklayınca yine steam e atıyor hiçbişey olmuyor yardımcı olur musunuz ?
  15. A

GTA ONLİNE KAR TEMASI GELMEDİ !!

Epic Games ücretsiz yaptığında GTA V almıştım fakat steam üzerinden oynayan arkadaşlarıma kar teması gelmiş olmasına rağmen bende tek bir kar tanesi bile yok gelmeyecek mi acaba ? veya biyerden ayarını mı açmam lazım ?
  16. A

STEAM OYUN ALMA SORUNU

Steam indirimlerinden The Forest aldım 16 tl ye para kesildi fakat daha kütüphaneye gelmedi oyun (alalı 5 dakika olmadı daha) Ne yapmam gerekli ? Dün payday2 almıştım anında gelmişti kütüphaneme
  17. A

GTA V Khanjali TANK ALMAK

GTA DA KHANJALİ ADINDA Bİ TANK VAR ONLİNE DA VE BEN BUNU ALAMIYORUM NASIL ALICAM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
  18. A

Payday 2 kaç gb yer kaplar

Payday 2 alıcam fakat steam de sistem gereksinimlerinde 83 gb boş yer istiyor 83 gb mı indiricem ben ?
  19. A

Minecraft Play tuşuna basıyorum hiçbişey olmuyor

Arkadaşlarımla minecraft oynayacaktık TeamExtreme indirdik fakat onlarda açıldı bende açılmıyor play e basınca hiçbişey olmuyor. Nasıl düzelticem bilen birisi varsa yardımcı olsun pls
  20. A

!!! CYBERPUNK 2077 CRACKLENDİ !!!

Cyberpunk 2077 cracklenmiş ve bunun doğruluğunu sormak istedim size. Eğer öyle bişey varsa önce torrentten indireceğim ve bilgisayarımın vereceği fps değerlerine bakacağım.(Tabii cidden cracklendi ise) Eğer güzel değerler alırsam oyunu almayı düşünebilirim. Şimdi asıl sormak istediğim konuya...
Geri