Witcher 3 Steam hesapsız oynama

arifgngr11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Benim steam hesabımda The Witcher 3 var ve arkadaşım da oynamak istiyor ben ona steam hesabımı açıp yüklesem hesap olmadan da oynayabilir mi ? bir yerde okumuştum böyle bişey yapılıyordu da bulamadım o forumu yardımcı olur musunuz ?

Benim steam hesabımda The Witcher 3 var ve arkadaşım da oynamak istiyor ben ona steam hesabımı açıp yüklesem hesap olmadan da oynayabilir mi ? bir yerde okumuştum böyle bişey yapılıyordu da bulamadım o forumu yardımcı olur musunuz ?
Aile paylaşımı
Ancak sen oynarken oynayamayacak. Ve sende o oynarken oynayamayacaksın.

Oyun No Drm olduğu için oyunun dosyalarını başka bir yere kopyalarsanız oyunu satın almaya gerek kalmadan oynayabilir arkadaşınız.

Ödünç verebilirsin ona. O kendi hesabına ödünç alacak ve oynayabilecek. Fakat ikiniz aynı anda oynayamazsınız.

arkadaşının pc sinden kendi hesabına girip aile paylaşımı yaparsan olur

Oyun No Drm olduğu için oyunun dosyalarını başka bir yere kopyalarsanız oyunu satın almaya gerek kalmadan oynayabilir arkadaşınız.
Bence pek etik değil. Onun yerine aile paylaşımı daha mantıklı

dosyaları olduğu gibi kopyalayıp başka bir yere mi atmalıyım nasıl yapıcam yardımcı olur musun ?
Aile paylaşımı yap. öyle yapmak pek etik değil. Veya Arkadaşın da oyunu satın alsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,959
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri