Arama sonuçları: *

1. stizzy

FH4 R34 Modifiye Etme

Merhaba dostlar bugün müzayededen r34 aldım ve tekerleri değiştrimek istiyorum ama modifiye etmeye çalışınca bir hata veriyordu (bu arabanın modifiyesi kilitli vs diyor). Şimdi ben bunu yaparsam aynı şeyleri geri yapabilir miyim?
  2. stizzy

BF5 Düşük Fps Sorunu

Merhaba dostlar geçen gün bf5 aldım ve merak edip laptobumun özelliklerine çok yakın sistemlerin videolarını izledim onlar 1080p ultrada kayıt alırken 50-60 alıyorlar ama ben 1080p lowda kayıt alırken 30 fps alıyorum bunu nasıl çözebilirim? Sistemim 1650ti i5-10200h 16gb ram, baktığım laptoptaki...
  3. stizzy

FH4 Tek Kişi Sarar Mı?

Konu başlıkta.
  4. stizzy

Gerçekçi Multiplayer Savaş Oyunu Önerisi

Dostlar şu sıralar canım acayip bu tarza oyun çekiyor(uçak sürmeli tank sürmeli vs), p2w oyun olmazsa sevinirim. Birde bütçe maks 50. Laptobum; 1650ti, i5-10200h, 16gb ram
  5. stizzy

Forza Horizon 4 Para Kasma Zor mu?

en sevdiğim oyunlardan birisini bayram harçılığı verirler ve indirime girerse almayı düşünüyoruz arkadaşlarla, ama pek para kasma ile uğraşamayan kişileriz, bu yüzden açtım bu konuyu, nasıl kasabilirim veya ets2 deki gibi save vs indirebiliyor muyuz?
  6. stizzy

nvidia freestyle açılmıyor

Oyun açık olmasına rağmen hiç bir türlü alt z ve ya alt f3 yapılmıyor(açılmıyor) ddu ile silip güncelledim ama hala aynı, bazen oyunu geforce e.den açıyorumgene aynı
Geri