Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Assassin's Creed Key nereden alınır?

Merhaba arkadaşlar, AC Syndicate ve öncesi tüm PC oyunlarını almak istiyorum, platform fark etmez, ucuzsa Ubisoft Connect de olur. Bu oyunları hangi siteden key olarak ucuza hepsini toplayabilirim?
  2. Shyankh

Bodycam Oyunu Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar, oyun şu an Steam'de 13.5 Dolar, çok oynar mıyım bilmiyorum ama böyle bir oyunu deneyimlemeyi isterim, oynayan varsa oyuncu sayısı nasıldır, kaç dk'da maç buluyor, kaç tane harita var, zevkli mi? Deneyimlerinizi bekliyorum.
  3. Shyankh

Kingdom Come: Deliverance II $38'a Alınır Mı?

Steam'de %15 indirimle 38 Dolar'a satılıyor, sizce yaz indirimlerini beklemeye değer mi? Bendeki durum şöyle Steam bakiyesi biriktiriyorum, oyunlardan falan düşen item'ları satarak ve şu an 50 Dolar Steam bakiyem var, sizce şimdi 38 Dolar'a bu oyunu alıp kalan 12 Dolar'ı yaz indirimlerinde...
  4. Shyankh

GTA 5 Enhanced Darboğaz ve Drop Çözümü (NVIDIA)

"Nvidia Denetim Masası"nı açıyoruz, "3D Ayarlarının Yönetilmesi"ne tıklayın, "Genel Ayarlar" kısmında kalın, "Düşük Gecikme Oranı Modu"nu bulun, Ayarı "Ultra" olarak seçin, sonrasında "Uygula" diyip çıkabilirsiniz. Bu ayardan sonra oyun içi "Reflex" ve "DLSS" ayarlarının kapatılması öneriliyor...
  5. Shyankh

GTA Vice City Definitive Edition Optimizasyon Problemi

Çözünürlük 3440x1440, ayarlar en yüksekte ve DLSS kapalı olmasına rağmen ekran kartımı doğru düzgün kullanmıyor bile, bundan dolayı da FPS'im düşük. FPS'i arttırmak için ve ekran kartı kullanımını arttırmak için ne önerirsiniz? Yada bu sorunu çözen mod falan bir şey var mı? (FPS sabitleme ve...
  6. Shyankh

Alan Wake 2 Kodunu Satmak İstiyorum

RTX 4070 ile gelen Alan Wake 2 kodunu satmak istiyorum, almak isteyenleri bekliyorum. Kod etkinleştirme talimatları: https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/campaigns/alan-wake-2-pc-game-bundle/redemption-instructions/
  7. Shyankh

Alan Wake 2 Kaç TL'ye Satılır

RTX 4070 aldığım için, ücretsiz Alan Wake 2 verilecek. Bende zaten oyun var, kaç TL'den satabilirim. Epic Games fiyatı 913 TL idi.
  8. Shyankh

CS 2 Drop giriyor (i5 12400F, 3060 ti)

i5 12400F, RTX 3060 Ti sistemim var, sık sık drop yiyorum Var mı önerebileceğiniz bi ayar
  9. Shyankh

Outlast Oynama Sırası Nedir

Bugün Outlastın PC'deki bütün oyunlarını aldım. Hangi sırayla oynamam gerekiyor?
  10. Shyankh

300 TL CS:GO Skin Önerisi

USP-S Glock-18 Çift Baretta Desert Eagle P90 M4A1-S AK-47 Galil AR SSG AWP Nova Bu silahlar için toplam 300 tl skin önerilerinizi bekliyorum En çok oynadıklarım Deagle, M4A1-S ve AK-47 bütçenin çoğunluğunu bunlara ayırabilirsiniz
  11. Shyankh

Mafia: Definitive Edition Düşük FPS

i5 12400F RX 6600 16GB 3200mhz (8x2) sistem ile low ayarlarda anca 60fps alıyorum onda da takılmalar oluyor, optimizasyon sorunu var sanırım çünkü ekran kartı 99% kullanımda, nasıl çözerim ben bunu
  12. Shyankh

The Last of Us Part 1 yazın indirime girer mi?

The Last of Us Part 1 yaz indirimlerinde indirme girer mi? girerse kaç olur? düşüncelerinizi bekliyorum.
  13. Shyankh

Dead Space mi? Mass Effect mi?

yeni bi seriye başlamayı düşünüyorum, ikisinide oynayanlar hangi oyunu daha çok sevdiler acaba hangisini önerirsiniz?
  14. Shyankh

3 YILLIK XBOX PC GAMEPASS HALA GEÇERLİ Mİ

Bi ara 3 yıllık pc gamepass alma yöntemi vardı, hala geçerli mi acaba bilen var mı?
  15. Shyankh

Spider-Man Remastered ve UNCHARTED

Merhaba arkadaşlar bu oyunlar şuan indirimde ama steamde kış indirimleri 22 aralıkta başlayacak acaba daha fazla indirime girer mi çünkü şuanki indirimleri 22 aralığa kadar devam edecek, şuan alır da kış indirimlerinde daha fazla indirime girerse benim için kötü olur, şimdi almaz isem kış...
  16. Shyankh

cs go hs yiyince drop giriyor

ara ara drop giriyor zaten bir türlü düzeltemedim en çok hs yersem drop giriyor daha önceden yaşayan çözümünü bilen var mı
  17. Shyankh

Watch Dogs 2 Drop ve Çökme sorunu

Normalde 100 fps civarı alıyorum ama yer yer drop giriyor 35 e falan düşüyor bir daha düzeliyor ama bazen de düzelmeyip daha da düşüyor en sonunda siyah ekran ve oyun çöküyor çözümünü bilen var mı
  18. Shyankh

Yardım Çocuklar için ingilizce öğretici oyunlar

Merhaba arkadaşlar ingilizce öğretici bildiğiniz oyunlar var mı, kelime oyunu olur, basit ingilizce kullanan normal oyun olur önerilerinizi bekliyorum 1660156668 pc, mobil fark etmez
Geri