Merhaba arkadaşlar, AC Syndicate ve öncesi tüm PC oyunlarını almak istiyorum, platform fark etmez, ucuzsa Ubisoft Connect de olur. Bu oyunları hangi siteden key olarak ucuza hepsini toplayabilirim?
Merhaba arkadaşlar, oyun şu an Steam'de 13.5 Dolar, çok oynar mıyım bilmiyorum ama böyle bir oyunu deneyimlemeyi isterim, oynayan varsa oyuncu sayısı nasıldır, kaç dk'da maç buluyor, kaç tane harita var, zevkli mi? Deneyimlerinizi bekliyorum.
Steam'de %15 indirimle 38 Dolar'a satılıyor, sizce yaz indirimlerini beklemeye değer mi?
Bendeki durum şöyle Steam bakiyesi biriktiriyorum, oyunlardan falan düşen item'ları satarak ve şu an 50 Dolar Steam bakiyem var, sizce şimdi 38 Dolar'a bu oyunu alıp kalan 12 Dolar'ı yaz indirimlerinde...
"Nvidia Denetim Masası"nı açıyoruz,
"3D Ayarlarının Yönetilmesi"ne tıklayın,
"Genel Ayarlar" kısmında kalın,
"Düşük Gecikme Oranı Modu"nu bulun,
Ayarı "Ultra" olarak seçin,
sonrasında "Uygula" diyip çıkabilirsiniz.
Bu ayardan sonra oyun içi "Reflex" ve "DLSS" ayarlarının kapatılması öneriliyor...
Çözünürlük 3440x1440, ayarlar en yüksekte ve DLSS kapalı olmasına rağmen ekran kartımı doğru düzgün kullanmıyor bile, bundan dolayı da FPS'im düşük. FPS'i arttırmak için ve ekran kartı kullanımını arttırmak için ne önerirsiniz? Yada bu sorunu çözen mod falan bir şey var mı?
(FPS sabitleme ve...
RTX 4070 ile gelen Alan Wake 2 kodunu satmak istiyorum, almak isteyenleri bekliyorum.
Kod etkinleştirme talimatları:
https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/campaigns/alan-wake-2-pc-game-bundle/redemption-instructions/
USP-S
Glock-18
Çift Baretta
Desert Eagle
P90
M4A1-S
AK-47
Galil AR
SSG
AWP
Nova
Bu silahlar için toplam 300 tl skin önerilerinizi bekliyorum
En çok oynadıklarım Deagle, M4A1-S ve AK-47 bütçenin çoğunluğunu bunlara ayırabilirsiniz
i5 12400F
RX 6600
16GB 3200mhz (8x2)
sistem ile low ayarlarda anca 60fps alıyorum onda da takılmalar oluyor, optimizasyon sorunu var sanırım çünkü ekran kartı 99% kullanımda, nasıl çözerim ben bunu
Merhaba arkadaşlar bu oyunlar şuan indirimde ama steamde kış indirimleri 22 aralıkta başlayacak acaba daha fazla indirime girer mi çünkü şuanki indirimleri 22 aralığa kadar devam edecek, şuan alır da kış indirimlerinde daha fazla indirime girerse benim için kötü olur, şimdi almaz isem kış...
Normalde 100 fps civarı alıyorum ama yer yer drop giriyor 35 e falan düşüyor bir daha düzeliyor ama bazen de düzelmeyip daha da düşüyor en sonunda siyah ekran ve oyun çöküyor çözümünü bilen var mı
Merhaba arkadaşlar
ingilizce öğretici bildiğiniz oyunlar var mı, kelime oyunu olur, basit ingilizce kullanan normal oyun olur önerilerinizi bekliyorum
1660156668
pc, mobil fark etmez