Arama sonuçları: *

1. A

The Last Of Us Part 2 7800x3D'yi %100 kullanıyor

CPU kullanımı oyun içindeyken %100 oluyor. Sorun mu normal mi anlayamadım ben?
  2. A

Oynayacak oyun bulamıyorum

GoW, GoT, Uncharted, Last Of Us, Days Gone, Mafia gibi hikaye eşliğinde akan oyunlar hoşuma gidiyor. Böyle hem grafikleriyle hem akıcılığıyla etkileyecek oyun arıyorum ama bulamıyorum. Until Dawn, Silent Hill, Detroit gibi oyunlara baktım ama onlarda oynatmaktan çok konuşma, hikaye gibi geldi...
  3. A

Black Myth: Wukong güncellemeden sonra çamur gibi görüntü

Oyuna gelen güncellemeden sonra oyun çamur gibi oldu, FPS 10-15 anca. Oynanmayacak derece de yani. Güncellemeden sonra oldu, öncesinde yoktu. Araştırdım güncellemeden sonra benim gibi bozulan var mı diye ama bir bilgi bulamadım. Sadece bende oldu herhalde. Yapabileceğim bir şey var mı?
  4. A

PC'de Ne oynamalıyım?

Yeni sistem dizdim ama oyun oynayasım gelmiyor artık. PC'de çok otururum ama tarayıcı da gezip duruyorum sadece. Bir oyuna başlayım diyorum sıkıcı gelip daha başlamadan bitiriyorum. Çizgisel, beni yönlendiren oyunlar daha çok hoşuma gidiyor. God Of War, Last Of Us, Uncharted gibi beni kendi...
  5. A

Yardım Forza Horizon 5 Game Pass'te Açılmıyor

Game Pass üzerinden oynuyordum. Son iki güncellemeden sonra oyuna giremiyorum. Ana ekrana gelen araba fotoğrafında bir süre duruyor, sonra kapanıyor. Bugün bir güncelleme daha gelmiş. Düzelmiştir umarım dedim ama yok yine aynı. Giremiyorum oyuna. Kafasına estiğinde giriyor.
  6. A

Uncharted Kayıp Miras oynanır mı?

Uncharted 4 bitirdim. Mükemmel bir oyundu. O yüzden kayıp miras pek ilgimi çekmedi o oyundan sonra. Başlanıp, oynanır mı acaba?
  7. A

Frostpunk sonsuz mod var mı?

Frostpunk oynuyorum ama her modu bir görev verip bir yere sürüklüyor beni ve kaybediyorum sonunu göremeden. Normal, bir görev olmadan kendim oynayabileceğim bir modu yok mu?
  8. A

SSD FPS'i Etkiler mi?

LoL SSD içindeydi, bende kaldırıp HDD'ye yükledim sıfırdan. Ama SSD'de oynarken 2K 144Hz alıyordum ve sorun yoktu. HDD'ye geçince sanki kasma varmış, FPS düşüyor, hiç akıcı değilmiş gibi. Acaba HDD'den kaynaklı mı? SSD etkiler mi FPS'i?
Geri