Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

FH5 Gamepass açılmıyor

Bu görüntüden sonra bir anda kapanıyor, oyunu silip yüklememe rağmen çözülmedi.
  2. Samaeldrazi

sot hata veriyor lavenderbeard

Nasıl düzeltirim
  3. Samaeldrazi

Önereceğiniz oyun var mı

Back 4 Blood oynanır mı ve oyun önerebilir misiniz
  4. Samaeldrazi

arkadaşımın ne yapması gerekiyor gta v

Ne yapması gerekiyor
  5. Samaeldrazi

Oyun tavsiyesi alıyorum

54,78 tl param var blazing sails alıyorum oyun tavsiyeniz var mıdır Strateji ve MOBA hariç Forza Horizon 4 ve yarış,tır sürme oyunları hariç
  6. Samaeldrazi

Far Cry 5 Standart Edition alınır mı?

İndirim bitiyor bende paramı harcayayım dedim Far Cry 5 Standart Edition alayım mı yoksa daha yüksek paketlerini mi almalıyım
  7. Samaeldrazi

Hangi efsaneyi oynamalıyım

Gta San Andreas mı Gta Vice City mi yoksa ikiside mi
  8. Samaeldrazi

Arma 3 Roleplay iyi mi

Arma 3 sadece rp olarak mı oynanıyor ve rpsi kaliteli mi
  9. Samaeldrazi

Hangi Wolfenstein oyunu alınır

Wolfenstein II: The New Colossus Wolfenstein: Youngblood Wolfenstein: The New Order Hangi oyun sizce
  10. Samaeldrazi

Rust atölyesinden skin yüklesem herkese gözüküyor mu

Steam atölyeden rust için skin yüklesem sadece bana mı gözüküyor yoksa steam pazardan ürün mü alayım
  11. Samaeldrazi

Oyun Önerisi steam yaz

Yaz indirimleri için 50 tl param var fazla oyun almak istiyorum oyun önerir misiniz
  12. Samaeldrazi

GTA 5 Özel Online oda kuruluyor mu

Multiplayer olarak kendi odamızda online oynayabilir miyiz. Analamayanlar için arkadaşlarımızla online oynayabilir miyiz tanımadığımız indanlar olmadan oynanıyorsa herhangi bir anlatım videosu var mıdır
  13. Samaeldrazi

Sizce Kupon ve İndirimlerle Hangi Oyunları Almalıyım?

R6 Operator Edition aldım 62tlye bir oyun daha almayı planlıyorum steam hesabında yaz indirimleri için sakladığım 50 tl var daha da üstüne çıkarım sizce hangi oyunlar alınabilir.
  14. Samaeldrazi

Bu paket alınır mı ucuz oluyor

R6 Operator edition alıcam bütün karakterler geliyor diye biliyorum ayrıca 60 tl kodum var oyun tam olarak 62tlye denk geliyor alınır mı
  15. Samaeldrazi

Rainbow Six Siege Paket Alınca Oyun da Geliyor mu?

R6 Paket alınca oyunda geliyor mu operator edition almak var kafamda yanında oyunda geliyor mu
  16. Samaeldrazi

Multiplayer oyun önerisi

3 Kişi oynayacağız multiplayer oyun önerir misiniz.
  17. Samaeldrazi

R6 Paket farkları neler

Deluxe Edition,Operator Edition,Ultimate edition farkları neler Deluxe 15.000 rozetlik ultimate 20.000 rozetlik karakterleri veriyor doğru mu
  18. Samaeldrazi

Rust taktikleri veren video

Rust keycard yerleri,loot yerleri,silah yerleri,base yapılması gereken yerleri gösteren bir video biliyo musunuz varsa atar mısınız
  19. Samaeldrazi

Oyun listem nasıl ayrıca öneri alabilirim

Yeni bilgisayar tam olarak bittiğinde bu oyunları yükleyeceğim Batman Arkham Knight Batman Arkham City Rust Ark Survival The Witcher 3: Wild Hunt GTA V Valorant tabii bunların bazılarını başka tarihlerde bazılarını ilk bilgisayarı aldığımda yükleyeceğim sizce nasıl bir kombinasyon ayrıca...
  20. Samaeldrazi

PC Oyunu tavsiyesi alıyorum.

Orta segment pc 1650 Ventus + 5600x ileride 3080 alıcam. Online oynanabiliyosa güzel olur.
Top Bottom