Arma 3 Roleplay iyi mi

Arma 3 mü kaldı hocam Fivem, G Mod vs. varken.

Bildiğim kadarıyla RP dışında bir sürü oyun modu bulunuyor ki RP oynayacaksan Arma 3 yerine Fivem öneririm.

Bir bilgim yok. Youtube'dan Arma3 RP videolarına bakarak kendin karar vermen daha iyi olur. Ek olarak Ben HardRP'ye göre Evet kaliteli derim fakat Sen Fun seviyorsan bu seni üzebilir.
Fivem zaten oynayacağım yanına bir de arma sorayım dedim bir arkadaşım hep arma oynuyorda sorasım geldi biraz sonrada fivem konusu açacağım
Arma 3 mü kaldı hocam Fivem, G Mod vs. varken.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla RP dışında bir sürü oyun modu bulunuyor ki RP oynayacaksan Arma 3 yerine Fivem öneririm.

Bir bilgim yok. Youtube'dan Arma3 RP videolarına bakarak kendin karar vermen daha iyi olur. Ek olarak Ben HardRP'ye göre Evet kaliteli derim fakat Sen Fun seviyorsan bu seni üzebilir.
Eightborn izlemeye başladıktan sonra benim için artık hiç bir sunucu hardrp değil vorp ve 8born hariç

AltisLife dan bahsediyorsun sanırım. Fivem'in yanından geçemez. Oynayacaksan WL sunucularda oynamanı öneririm

Fivem zaten oynayacağım yanına bir de arma sorayım dedim bir arkadaşım hep arma oynuyorda sorasım geldi biraz sonrada fivem konusu açacağım
Revani veya beni etiketlemen yeterli. İkimiz de oldukça bilgiliyiz Fivem konusunda.

Eightborn izlemeye başladıktan sonra benim için artık hiç bir sunucu hardrp değil vorp ve 8born hariç
Vendetta RP halen yolunu bozmadı ve HARD-RP yapmaya devam eden bir sunucu (SA-MP)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,511
Üyeler
201,230
Son üye
lcztt

Geri