Samaeldrazi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,538
Arma 3 sadece rp olarak mı oynanıyor ve rpsi kaliteli mi
Bildiğim kadarıyla RP dışında bir sürü oyun modu bulunuyor ki RP oynayacaksan Arma 3 yerine Fivem öneririm.sadece rp olarak mı oynanıyor
Bir bilgim yok. Youtube'dan Arma3 RP videolarına bakarak kendin karar vermen daha iyi olur. Ek olarak Ben HardRP'ye göre Evet kaliteli derim fakat Sen Fun seviyorsan bu seni üzebilir.ve rpsi kaliteli mi
Fivem zaten oynayacağım yanına bir de arma sorayım dedim bir arkadaşım hep arma oynuyorda sorasım geldi biraz sonrada fivem konusu açacağımBildiğim kadarıyla RP dışında bir sürü oyun modu bulunuyor ki RP oynayacaksan Arma 3 yerine Fivem öneririm.
Bir bilgim yok. Youtube'dan Arma3 RP videolarına bakarak kendin karar vermen daha iyi olur. Ek olarak Ben HardRP'ye göre Evet kaliteli derim fakat Sen Fun seviyorsan bu seni üzebilir.
Arma 3 mü kaldı hocam Fivem, G Mod vs. varken.
Eightborn izlemeye başladıktan sonra benim için artık hiç bir sunucu hardrp değil vorp ve 8born hariçBildiğim kadarıyla RP dışında bir sürü oyun modu bulunuyor ki RP oynayacaksan Arma 3 yerine Fivem öneririm.
Bir bilgim yok. Youtube'dan Arma3 RP videolarına bakarak kendin karar vermen daha iyi olur. Ek olarak Ben HardRP'ye göre Evet kaliteli derim fakat Sen Fun seviyorsan bu seni üzebilir.
Revani veya beni etiketlemen yeterli. İkimiz de oldukça bilgiliyiz Fivem konusunda.Fivem zaten oynayacağım yanına bir de arma sorayım dedim bir arkadaşım hep arma oynuyorda sorasım geldi biraz sonrada fivem konusu açacağım
Benim konu rol için değil de host işi içinRevani veya beni etiketlemen yeterli. İkimiz de oldukça bilgiliyiz Fivem konusunda.
O konuda bilgim yok revaninin de olduğunu sanmıyorum. fivemturk.com'dan daha iyi bilgi alabilirsin Host vs.vs. için.Benim konu rol için değil de host işi için
Onu ilk defa duyuyorum sadece ortalama rp kalitesini soruyorumAltisLife dan bahsediyorsun sanırım. Fivem'in yanından geçemez. Oynayacaksan WL sunucularda oynamanı öneririm
kendi aranızda rp yapabilirsinizArma 3 sadece rp olarak mı oynanıyor ve rpsi kaliteli mi
Orta seviye oluyor genelde. Zaten arma 3 alacaksan RP oynamanı önermem onun yerine king of the hill tarzı modları oynamanı tavsiye ederim. Oyunu en iyi böyle deneyimlersin.Onu ilk defa duyuyorum sadece ortalama rp kalitesini soruyorum
Vendetta RP halen yolunu bozmadı ve HARD-RP yapmaya devam eden bir sunucu (SA-MP)Eightborn izlemeye başladıktan sonra benim için artık hiç bir sunucu hardrp değil vorp ve 8born hariç
SAMP ile hiç ilgilenmiyorum sadece fivem gta 5Vendetta RP halen yolunu bozmadı ve HARD-RP yapmaya devam eden bir sunucu (SA-MP)