Arama sonuçları: *

1. Saian SS

para kazanabileceğim oyunlar

oyun oynayarak para kazanmak istiyoruz arkadaşımla beraber metin 2 gibi item satar vs var öneriniz
  2. Saian SS

oyunlarda grafik sorunu

oyunlarda dikkatimi çeken özellikle rust ve pubgde dikkatimi çeken grafiklerde bozukluk durumu var yani böyle nasıl tarif etsem göz kamaştırıcı, ama bi o kadar bulanık hissettiriyor ben daha basit grafiklerde oynamak istiyorum ama bi gariplik var ryzen 5 2600 5500 xt 8 gb oyunlarda eskiden...
  3. Saian SS

Rust oyununa zam geldi

yeni fiyatıda bu bu da benim ilk aldığım zamanlar yani doların 3 tl civarı olduğu zamanlar
  4. Saian SS

Yardım Hunt : Showdown avcımın canı düşük

Arkadaşlar avcımın canı 2 büyük 2 küçük bardı fakat sadece 1 büyük barı kaldı bunu nasıl düzeltebilirim
  5. Saian SS

Yardım bannerlord beceri sıfırlanır mı ?

arkdaşlar bannerlordda bazı becerilerimi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim örneğin tek elli kısmında vurucu yerine savuşturu açmak istiyorum
  6. Saian SS

battle brothers türkçe yama var mı ?

battle brothers türkçe yaması var mı arkadaşlar
  7. Saian SS

M&B Bannerlord için mod önerisi

arkadaşlar oyunun doğallığıyla fazla oynamadan oyunu daha oynanır hale getiren modları söylermisiniz
  8. Saian SS

rdr 2 eyerim suya düştü

arkadaşlar rdr2 oynarken atımla suya düştük atı sudan çıkartamadım ve bir önceki otosave e döndüm dönünce atım yanımda fakat eyer suyun dibinde gözüküyor yanına yaklaşınca sialhlarıma ulaşabiliyorum fakat eyeri alamıyorum yüzdügüm için sanırım eyeri ordan nasıl alıcam :blobdance:
  9. Saian SS

middle earth shadow of war türkçe yama var mı

steamden deluxe edition almıştım oynamak istiyorum fakat türkçe yama bulamadım var mı bildiiğiniz yama
  10. Saian SS

Yardım rust güncelleme geldiğinde karşılaştığım sorun

sadece rustta böyle oluyor 100mb internetim var ve ssdye kurulu oyun sürekli disk bi anda çakılıyor sonra tekrar yükseliyor
  11. Saian SS

witcher 3 item sorusu

arkadaşlar witcher da 30 levelim ana görevlerde son hazırlıklardayım ama kendime şöyle iyi bi zırh ve kılıç ayarlamak istiyorum internetten bakınca kedi okulu zırhı çok önerilmiş ama bakıyorum giydigim zırhın kılıcın savunması hasarı daha fazla bütün dlclere sahibim itemler hakkında biraz bilgi...
  12. Saian SS

Fifa 21 138tl almalımıyım

futbol oyunlarını severim ama asıl alma amacım arkadaşımla birlikte oynamak şuan steamde 138 TL'ye düşmüş almalımıyım fifa 2022 çıktığında hala online rakip bulabilirmiyiz veya fifa kaça kadar rakip bulabiliriz
  13. Saian SS

forza horizon 4 treasure map

treasure map eklentisini aldım ancak aktif olmuyor haritayı açtığımda y tuşuna bastım ancak hiçbir şey çıkmadı yardımcı olabilecek var mı
  14. Saian SS

Forza horizon 4 oyuncuları kapatma

forza horizon 4 de etrafta gezen yarış arabalarını nasıl kapatabilirim isim tagleri olan daha önce xbox pc üzerinden oynamıştım o zaman bi bildirim gelmişti ve kapatmıştım fakat şimdi gelmedi ve nasıl kapatacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri