rdr 2 eyerim suya düştü

Saian SS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
440
arkadaşlar rdr2 oynarken atımla suya düştük atı sudan çıkartamadım ve bir önceki otosave e döndüm dönünce atım yanımda fakat eyer suyun dibinde gözüküyor yanına yaklaşınca sialhlarıma ulaşabiliyorum fakat eyeri alamıyorum yüzdügüm için sanırım eyeri ordan nasıl alıcam :blobdance:

Tam RDR2 girecekken konuyu okudum, inşallah başıma gelmez. :)

Tam RDR2 girecekken konuyu okudum, inşallah başıma gelmez. :)
şimdi farkettimde yanımda beliren at benim atım da degilmiş :( aga benim at orda mefta olmuş eyerde suyun dibine çökmüş sanırım:oops:

şimdi farkettimde yanımda beliren at benim atım da degilmiş :( aga benim at orda mefta olmuş eyerde suyun dibine çökmüş sanırım:oops:
Atı kasabaya çağırma felan yok mu. Git başka at al, göreve felan git. Kendi atınla yapman gereken görev olunca atın yakınında oluyor atına binip öyle gidiyorsun.

Atı kasabaya çağırma felan yok mu. Git başka at al, göreve felan git. Kendi atınla yapman gereken görev olunca atın yakınında oluyor atına binip öyle gidiyorsun.
ahıra atlarımdan birini almaya gittim eyerimi de verdi ahıra geldigim zaman yukarda bilgi olarak yazdı zaten eyerini kaybettiğin zaman ahırda bulabilirsin diye teşekkür ederim yine de

Geri