Arama sonuçları: *

1. Zapt

Uncharted Grafik Sorunu

Oyundaki bazı yerler özellikle tek renk ve okyanusun içi gibi böyle çizgi çizgi şeklinde gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Oyun orijinaldir.
  2. Zapt

Rust itemi satmak için iyi site var mı?

Elimde yaklaşık 90 dolarlık bir rust skini var. Bunu hangi sitede satabilirim Türkiye yasağı olmayan? Lütfen bynogame yazmayın çok fazla komisyon var.
  3. Zapt

Metro 2033 Redux çöküyor

Oyuna giriyorum oynuyorum birazcık sonra chapter bitince yükleme ekranı geliyor. Devam etmek için tuşa bas diyor basıyorum oyun kapanıyor. Bir daha girdiğimde aynı yerde atmıyor fakat bir sonraki chapter yükleme ekranında tekrar atıyor. FPS değerlerim normal. Türkçe yama kurulu değil. Steam...
  4. Zapt

Rainbow six de tab ı detaylandıran uygulama?

Rainbow six te taba basınca takım arkadaşlarımızın ve karşı takımın kaç seviye ve ranklarının ne olduğunu gösteren bi uygulama vardı bilen var mı?
  5. Zapt

Steam papara ödeme sorunu

kartım internet alış verişlerine açık olmasına rağmen dün ve bugün yapmak istediğim satın alımlarda steam bankanız bu işlemi reddetti felan demeye başladı bu sorunu uygulamadan cüzdan kodu alarak çözdüm ama ben direk çekmesini istiyorum bunu yaşayan var mı?
  6. Zapt

Adını unuttuğum oyun

bi 4 5 sene önce microsoft store den bir oyun oynamıştım ama oyun bölüm bölümdü böyle chatper 5 e kadar vardı ilk chapteri beleşti onu oynamıştım hatta sonda bi adam kayarak ölücekken hayatımızı felan kurtarıp bitiyodu bizi kurtaran adamın elinin dışında bi tane küçük mavi bi top vardı ve mavi...
  7. Zapt

Cs go çözünürlük sorunu

Benim monitör 1920 1080 ama ayarlarda max 1280 1024 var bunu nasıl değiştiricem
  8. Zapt

Pillager outpost bulamıyorum?

Arkadaşlar yok çok aradım pillager farm için hatta en sonunda locate ile baktım ordada yok neyi yanlış yapıyorum? (zorluk easy)
  9. Zapt

Farklı platformlarda birlikte oynama

Arkadaşlar bende Steamde knockout city var arkadaşımda xboxdan oynuyor birlikte oynamamız için benim microsoftdan mı oynamam lazım yoksa steamdan davet edebiliyor muyum?
  10. Zapt

Knockout City alınır mı?

Oyunun demosunu oynuyorum şu anda :D ama illaki biticek bu demo 140 tl ye değilde şöyle bi indirime girse alınır mı?
  11. Zapt

Öneri Xbox gamepass verimli kullanma

Arkadaşlar 14 günlük pass im var bunu kesin oyna dediğiniz öneriler nedir?
  12. Zapt

Bu sistemle rdr2 açar mı kaç fps alırım

Arkadaşlar R7 240 2Gb İntel pentium G3250 8GB RAM var açar mı kaç fps alırım bilgilendirebilir misiniz?
  13. Zapt

Little nighmares 1 dlc önerisi

Arkadaşlar oyunu bitirdim ve baya beğendim eğer şu dlc yi oyna baya güzel dediğiniz bi dlc varsa ya da dlcleri direk kötüyse yazabilir misiniz?
  14. Zapt

Minecraft fps sorunu

Eskiden 200 300 fps alırken şuan 50 fps i zor geçiyor nedenini bilen varsa yazabilir mi ?
  15. Zapt

Öneri Assasins Creed' e nerden başlamalıyım?

Arkadaşlar hiç Assasins Creed oynamadım artık Assasins Creed serisine başlamak istiyorum bir sürü oyunu varmış bana sırayla hangi oyunları oynamam gerektiğini söyler misiniz?
Top Bottom