Öneri Assasins Creed' e nerden başlamalıyım?

Zapt

80+
Reaksiyon skoru
127
Arkadaşlar hiç Assasins Creed oynamadım artık Assasins Creed serisine başlamak istiyorum bir sürü oyunu varmış bana sırayla hangi oyunları oynamam gerektiğini söyler misiniz?

Sırası bu şekilde:
Ama hepsi farklı bir hikayeyi anlatıyor. Çok bağlantıları yok birbirleriyle.
1615738345468.png

Arkadaşlar hiç Assasins Creed oynamadım artık Assasins Creed serisine başlamak istiyorum bir sürü oyunu varmış bana sırayla hangi oyunları oynamam gerektiğini söyler misiniz?

AC 2 ile başla, Brotherhood da öneririm sonrasında, Revelation oynamanı tavsiye etmem, sonrasında AC 3 oynayabilirsin ardından black flag, AC unity oynama derim onun yerine direk AC Syndicate e atla sonrasında geri kalanı oynama derim çünkü Syndicate den sonrası Witcher 3 olma çabası.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zapt
Şu istanbuldan geçen oyunu vardı hangisiydi ya o :D

tarihi sıra fantezin varsa ac 2 den başla 1 gereksiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o kadar iyi değil o brotherhood olması lazım ama emin de değilim

AC 2 ile başla, Brotherhood da öneririm sonrasında, Revelation oynamanı tavsiye etmem, sonrasında AC 3 oynayabilirsin ardından black flag, AC unity oynama derim onun yerine direk AC Syndicate e atla sonrasında geri kalanı oynama derim çünkü Syndicate den sonrası Witcher 3 olma çabası.
Tamam öyle yaparım teşekkürler

Hepsini oynayacaksan çıkış sırasına göre oyna.
Revelations.

Hikaye bağlantısı da var ama 2, Brotherhood ve Revelations arasında önemli. 1 oynamadan da anlarsın. 3 ve sonrası zaten bayağı alakasız.

Geri