Arama sonuçları: *

1. souxa

RUST Ryzen 5 5600g apu ile fps drop

merhabalar, rust aldım ama yüksek kişili sunuculara girince aşır fazla fps drop yiyordum. bütün ayarlar en düşükte , render scale 0.5 , draw distance 1000 , buffer ise en sondaydı . igpu vramini autoda bıraktım ve yaklaşık 500mb kullanıyordu. 2gb yaptım ama sonuç değişmedi. benim gibi sorun...
  2. souxa

Rainbow Six Seige bağlantı hatası

2 gündür r6s bağlanamıyorum bağlantı hatası diyor ve çevrimdışına atıyor ve bağlanamıyor. İnternette baktım baktıklarımla hatanın bir alakası yok. Çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi?
  3. souxa

Ets 2 sürekli olarak çöküyor

merhabalar, ets 2'yi 1.44 e güncellediğimden beridir hata veriyor modlarla bir alakası yok çünkü hepsi 1.44 güncel ve çakışacak modlar değil ama oyunu açıyorum aniden donuyor ve kapanıyor crash logu baktığımda karnelbase.dll ile ilgili hata olduğunu söylüyor ama ben pc yi yeni kurdum her şeyim...
  4. souxa

ets2 KarnelBase.dll hatası

merhabalar, Oyunu oynarken sürekli olarak belirli yerlerde çökme yapıyor ve gamecrash.txt dosyasına baktığımda system32'nin içinde bulunan KarnelBase.dll dosyasının hata verdiğini söylüyor internette 3 saattir araştırma ve deneme yapıyorum ne yaparsam olmuyor sürekli olarak hata veriyor...
  5. souxa

Sniper Elite 4 buglandı

merhabalar, Oyunda ana görev olan kasanın içinden bilgileri eldet diye bir yer var ama kasayı açıyorum kasa boş bu yüzden bilgileri alamıyorum ve görev bitmiyor 1638710192 ss de görüldüğü gibi boş ve hiç bir şey olmuyor açılınca böyle kaldı ve görev bitmiyor bundan dolayı
  6. souxa

Sniper Elite 4 açılmama hatası

merhbalar, Sniper Elite 4 indirdim ve launcherdan başlattım ama arka planda klaıyor oyun açılmıyor görev yöneticisinden gözüküyor ve fazla işlemci felende harcamıyor %25 ama oyun hiç bir şekilde açılmıyor nasıl açarım?
  7. souxa

nfs carbon görüntü bozukluğu olması

merhabalar, bi nostalji yaşayım dedim ve nfs carbon 1.2 version collec edition indirdim ama görüntü bozuk geliyor ekran kartımda hiçbir sıkıtnı yok diğer oyunalarda gayet iyi ama bu bozuk ekran fix atmadım çünkü 1280x1024 monitörüm var oyunu açınca ekran çizgi çizgi ve bozuk renkler oluyor alt...
  8. souxa

Mount And Blade Warband Ottoman Scenario V2.5 savaş yapamama sorunu

Merhabalar, Ottoman Scenario modu oynuyorum ama haritadaki çoğu birliğe savaşamıyorum savaşa hazırsın diyor ama savaş seçeneği yok sadece ayrıl var kişi sayımda fazla ama olmuyor.
  9. souxa

Gta 5 Kapanma Sorunu

Merhabalar , Abimin sisteminde gta 5 oynarken alt+tab yapıyorum işim alıyo sonra geri oyunu açmaya çalıştığımda siyah ekran olup kapanıyor. Sebebi ram yetmezliğimi acaba çünkü bellek %89 felen kullanılıyor sadece oyun açıkken. Sistem: i5-3550 3.70 ghz , 8 gb ram , H77-DS3H anakart , gtx 1660...
  10. souxa

sistemim rusta yetiyormu?

Merhabalar, Ben rust oynamak istiyorum ama bilgisayarım yetermi bilmiyorum, yeter diye düşünüyorum. En düşük ayar 50 fps alsa yeter. Genede ben sormak istedim. Sistemim: i5-2400 3.40 ghz , 8 gb ram , amd r7 250 , H61M.-DS2 3.0 sizce kaldırırmı 1615124760 ekran kartım 2gb 128 bit
Geri