Ets 2 sürekli olarak çöküyor

souxa

80+
Reaksiyon skoru
29
merhabalar,

ets 2'yi 1.44 e güncellediğimden beridir hata veriyor modlarla bir alakası yok çünkü hepsi 1.44 güncel ve çakışacak modlar değil ama oyunu açıyorum aniden donuyor ve kapanıyor crash logu baktığımda karnelbase.dll ile ilgili hata olduğunu söylüyor ama ben pc yi yeni kurdum her şeyim güncel game log a bakarsamda renault_megane.pmd diye dosyanın hata verdiğini söylüyor ama öyle bir dosya yok ve konsola baktığımda sürekli olarak sesleri bulamıyor sebepsizce oyunu yeniden kurdum dosya bütünlüğünü doğrulattım ama düzelmedi uzun süredir bundan doalyı oynamıyorum.

merhabalar,

ets 2'yi 1.44 e güncellediğimden beridir hata veriyor modlarla bir alakası yok çünküğ hepsi 1.44 güncel ve çakışacak modlar değil ama oyunu açıyorum aniden donuyor ve kapanıyor crash logu baktığımda karnelbase.dll ile ilgili hata olduğunu söylüyor ama ben pc yi yeni kurdum her şeyim güncel game log a bakarsamda renault_megane.pmd diye dosyanın hata verdiğini söylüyor ama öyle bir dosya yok ve konsola baktığımda sürekli olarak sesleri bulamıyor sebepsizce oyunu yeniden kurdum dosya bütünlüğünü doğrulattım ama düzelmedi uzun süredir bundan doalyı oynamıyorum.
Renault megane muhtemelen eski bir mod ve mod klasörünüzdeki bütün dosyları silin 1.44 yazıyorlar bazen 1.41 çıkıyo

Geri