Arama sonuçları: *

1. WörWind

GTA 5 saving failed hatasi

Bugun rockstarı guncelledikten sonra oyuna biseyler olmaya basladi onlinea giremedim bir süre. Genel olaral verdigi hatalar rockstarla ilgili ama onları atlattim bir sekil onlinea girebildim. Simdide sol altta "saving failed unable to connect to the Rockstar game services" hatası veriyor. Cozumu...
  2. WörWind

Lol tft karti ya da arcane karti alinir mi

1-2 senedir oyunu oynamiyorum hesapta 1200 kusur rp varmis acikcasi pek oynayacagimi da dusunmuyorum tft haric ama diyelim ki ben bu kartlardan birini aldim gunde kac mac atmam gerekir ortalama? ben tft kartini almayi daha mantikli buluyorum kendi acimdan cunku normal oyunu oynayacagimi...
  3. WörWind

FIFA 23 EA Play'den ne zaman kaldirilir?

Arkadaşlar 1 yillik EA Play almayi dusunuyorum. Fakat sadece FIFA oynayacagim icin diger oyunlar umurumda degil. FIFA 23, EA Play'den ne zaman kaldirilacak? Bilgisi olan var mi? Veya fikri olan var mi gecen senelere bakaraktan? Simdiden teşekkürler.
  4. WörWind

Bir hesapta ayni anda 2 kisi FIFA23 oynayabilir mi?

Arkadasimin Steam uzerinde FIFA 23'u var. O oyundayken bende girip offline bir sekilde oynayabilir miyim? Sadece kariyer falan yapacagim Ultimate Team oynamam yani. Kisaca ayni anda oyuna girebilir miyiz? O Online ben offline oynayacagim eger ki oluyorsa. Baska bir forumda olmaz dendi fakat...
  5. WörWind

Valorant FPS degerlerim normal mi

Ekran karti: PowerColor Hellhound RX6600 Anakart: Asus Prime H510M-K Islemci: I5 11400 Ram: Kingston Fury Beast 3200 mhz cl16 (2x8) SSD: Kingston A2000 500 GB M2 HDD: WD BLUE 7200 RPM 500GB (icinde hic bir sey yuklu degil) PSU: AIGO 650W (tam model bilmiyorum ama sikintisiz bir PSU kac kere...
  6. WörWind

Oyunlarda ki piksellik nasıl giderilir?

Arkadaşlar bazı oyunlarda karakterin yanları pikselleşiyor ve kötü bir görüntü oluyor ben bunun çözümünü bir tek çözünürlük yükselterek bulabildim ama başka çözüm yolu var mıdır?
  7. WörWind

Yardım FIFA 22 boş ekranda kalıyor

Arkadaşlar sorunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum çok garip bir şey daha önce yaşayan birine de rastlamadım ondan dolayı ekran kaydı aldım. Ayrıca oyun orijinal Steam üzerinden oynuyorum.
  8. WörWind

FIFA 22 ne olduğunu anlayamadığım problem

Arkadaşlar sorunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum çok garip bir şey daha önce yaşayan birine de rastlamadım ondan dolayı ekran kaydı aldım. Ayrıca oyun orijinal Steam üzerinden oynuyorum.
  9. WörWind

Yardım RX 6600 sistem Fortnite DX12 hatası

Arkadaşlar Fortnite da genel bir FPS düşüklüğü yaşıyorum normalin altın da FPS fakat onun haricinde DX 12 moduna aldığım zaman maça giremiyorum bağlanılıyor kısmında kalıyor sebebini bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.Eskiden oynadığım zaman DX 12 Betadaydı ve o zaman böyle bir sorun yoktu ama...
  10. WörWind

Steam'den Game Pass'te bulunmayan 65 TL'lik oyun önerisi

Arkadaşlar bütçem 65 TL, kriterimi başlıkta belirttim zaten onun dışında oyun türünün önemi yok. Önerebileceğiniz oyun var mı? Birden fazla oyun olabilir.
  11. WörWind

Hangi yılın Formula 1'i daha güzel

Arkadaşlar ea play aldım ve formula1 indirmek istiyorum sizce hangi yılı indirmeliyim yani hangisi daha güzeldir sizce?
  12. WörWind

Dying Light'ın hangi sürümünü ya da dlc'sini almalıyım

Arkadaşlar Steamde şuan Dying Light ve Dying Light Enhanced Edition aynı fiyatta hangisini almalıyım. Yani bir farkı olur mu almanın? Ayrıca bir tanede 23 TL'lik DLC'li versiyonu var onu almak mı mantıklı olur? Ayrıca o 23 TL'lik versiyon DLC mi yoksa oyunla birlikte gelen DLC mi...
  13. WörWind

Warhammer Vermintide 2 alınır mı?

Arkadaşlar şu anda steamde baya indirime girmiş nasıl bir oyundur tavsiye edermisiniz?
  14. WörWind

Fifa 22 96 TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar oyun şu an da 96TL ve arkadaşımda alacak oyunu yani tek kalmayacağım sizce almam mantıklı olur mu? Ayrıca şu an Ultimate Team oynanmaz ama yinede almam mantıklı mı çünkü arkadaşım ile neredeyse 2 haftada 1 playstation kafeye gidip kişi başı 20 TL ödüyoruz en azından şimdi kendim alıp...
  15. WörWind

Fifa 21 oyun arkadaşı

Arkadaşlar oyunu oynamak istiyorum fakat maç bulmuyor bende bundan dolayı karşılıklı oynayabileceğim biri arıyorum iyi kötü oynama farketmez bende pek iyi değilim zaten ayrıca yaş farketmez ben 14 yaşındayım toxic değilim.
  16. WörWind

Yardım Fortnite EasyAnticheat hatası

Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım?
  17. WörWind

Pes 21 Halen Daha Oynanır Mı?

Arkadaşlar normalde fifacıyım lakin fifa alacak kadar param yok bende ondan dolayı fifa online 4 e sardım ama optimizasyon aşırı kötü RX6600 ile oyunda takılmalar yaşıyorum oynanmayacak dereceye geliyor ve bu benim canımı sıkıyor ondan dolayı pese geçmeyi düşündüm fakat pes 22'nin yorumları baya...
  18. WörWind

Yardım Fifa Online 4 FPS drop

Arkadaşlar sistemim imzamda bu sistemle böyle fps dropları çok saçma geldi bana diğer oyunlarda böyle bir sorun yokken fifa çok kasıyor. Afterburnerda en az 80 FPS oluyor yüksek ayarlarda fakat oyun içi 30 fps oynuyor gibiyim ara sıra sabit 120 fps oluyor sonra yine aynı şekilde. Sorunu çözmek...
  19. WörWind

Yardım Fifa online 4 yüklü fakat bir daha iniyor

Arkadaşlar 101XP de bir daha indiyior oyunu anlamadım ne yapmam gerek oyun yüklü fakat açılmıyor
  20. WörWind

Tlauncher de RTX açılabilir mi?

Arkadaşlar benim RX 6600 kartım var RTX desteğinin olduğunu ama rakibi Nvidia kartları kadar iyi bir ray tracing performansı veremediğini biliyorum fakat Tlauncherda RTX açmanın yolu varmıdır?
Geri