Tlauncher de RTX açılabilir mi?

WörWind

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,080
Arkadaşlar benim RX 6600 kartım var RTX desteğinin olduğunu ama rakibi Nvidia kartları kadar iyi bir ray tracing performansı veremediğini biliyorum fakat Tlauncherda RTX açmanın yolu varmıdır?

Shaderlar ile.

Arkadaşlar benim RX 6600 kartım var RTX desteğinin olduğunu ama rakibi Nvidia kartları kadar iyi bir ray tracing performansı veremediğini biliyorum fakat Tlauncherda RTX açmanın yolu varmıdır?
RTX desteği yok ki onun? Ben mi yanlış biliyorum?

Windows 10 editon lazım diye biliyorum RTX için.

RTX özelliği Java Edition'da yok.

bende rtx 2060 var açmayı denemiştim fakat tlauncher java edition oldugu için açılmıyordu bedrock edıtıonda rtx açılabiliyor tlauncherın bedrock versıyonu varsa bende denemek isterim

Maalesef RTX şu anda sadece Bedrock Edition(Windows Edition) için mevcut. Java Edition için Shader'dan öteye gidemezsiniz.

Peki bu shaderı nerden indirebilirim rica etsem link atarmısınız.

https://shadersmods.com/category/shaderpacks/ bu siteden indirebilirsin bazılarında kalite seçmede mevcut medium ultra gibi youtubeda nasıl kurucağına ilgili videolar var internete direk shaderpacks yazarakta ulaşabilirsin nasıl kurucağına dair istersen youtubedan bi video atabilirim
+ shader kullanmak için optifine dediğimiz bi eklendi gerekli bu tlauncher içinde var fakat bende çalışmıyor siz deneyebilirsiniz çalışmazsa optifine sitesinden indirip ordan girmeniz gerekmekte

Hepinize teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,499
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri