RTX desteği yok ki onun? Ben mi yanlış biliyorum?Arkadaşlar benim RX 6600 kartım var RTX desteğinin olduğunu ama rakibi Nvidia kartları kadar iyi bir ray tracing performansı veremediğini biliyorum fakat Tlauncherda RTX açmanın yolu varmıdır?
RTX özelliği Java Edition'da yok.Arkadaşlar benim RX 6600 kartım var RTX desteğinin olduğunu ama rakibi Nvidia kartları kadar iyi bir ray tracing performansı veremediğini biliyorum fakat Tlauncherda RTX açmanın yolu varmıdır?
bende rtx 2060 var açmayı denemiştim fakat tlauncher java edition oldugu için açılmıyordu bedrock edıtıonda rtx açılabiliyor tlauncherın bedrock versıyonu varsa bende denemek isterimArkadaşlar benim RX 6600 kartım var RTX desteğinin olduğunu ama rakibi Nvidia kartları kadar iyi bir ray tracing performansı veremediğini biliyorum fakat Tlauncherda RTX açmanın yolu varmıdır?
Peki bu shaderı nerden indirebilirim rica etsem link atarmısınız.
https://resourcepack.net/category/shader-packs/veya bunun gibi sitelerden seçtiğin bir shaderı indir win rarını oyunun kurulu olduğu yerden shaderpacks dosyasına at,oyunada optifine ile giriş yapman yeterli,aynı sürümler ve optifine olması lazım dikkat et.Peki bu shaderı nerden indirebilirim rica etsem link atarmısınız.
+ shader kullanmak için optifine dediğimiz bi eklendi gerekli bu tlauncher içinde var fakat bende çalışmıyor siz deneyebilirsiniz çalışmazsa optifine sitesinden indirip ordan girmeniz gerekmektehttps://shadersmods.com/category/shaderpacks/ bu siteden indirebilirsin bazılarında kalite seçmede mevcut medium ultra gibi youtubeda nasıl kurucağına ilgili videolar var internete direk shaderpacks yazarakta ulaşabilirsin nasıl kurucağına dair istersen youtubedan bi video atabilirim