Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

Steam $80 dolar oyun önerisi

Şu an 80 dolar bakiyem var. 2-3 saattir Steam mağaza sayfasını geziyorum ama ilgimi çeken bir şey yok. Ben genelde rekabetçi ve rol yapma tarzı oyunlar oyunlar oynuyorum. Mesela Warzone, PUBG, Battlefield serisi, FiveM, CS 2, Call of Duty serisi. Aslında ben bu bakiyeyi GTA 6 ve EA şirketinin...
  2. Charles Darwin

80$ dolara steam oyun önerisi

Yeni bilgisayar parçalarını sipariş ettim aldığım 4 parça msi shoutout kampanyası dahilinde bu yüzden steamde geçerli 80 dolar iade alacağım bu yüzden steam sonbahar indiriminde hangi oyunlar alınır tüm önerilere açığım. Elimde Forza 5, RDR 2, GTA V, CS 2, Battlefield 2042, Battlefield 1...
  3. Charles Darwin

Forza Horizon 5 kredi (CR) satın almak

Forza Horizon 5 için CR yani kredi satın almak istiyorum fakat güvenilir mi ban yeme riski var mı?
  4. Charles Darwin

FiveM LEGAL ROL YAPACAK EKİP ÜYELERİ ARANIYOR

FiveM LSPD - LAPD realistik hayata uygun birebir rol yapmak üzere ekip arkadaşları arıyoruz detaylı bilgilere göz atmak ve bizimle konuşmak için discord sunucumuza katılıp bize ulaşabilirsiniz discord.gg/pdols
  5. Charles Darwin

GTA VI sizce ne kadar olur ?

GTA VI sizce ne kadar olur ? Benim tahmini fiyat aralığım 2.000₺ - 2.500₺
  6. Charles Darwin

CS 2 CL_BOB KODLARI YOK ?

CS:GO'da olan cl_bob komutları neden CS 2 oyununda yok yoksa kodlar mı değişti ?
  7. Charles Darwin

ETS 2 oyununa devasa zam geldi

149₺ satış fiyatı olan oyunun zamdan sonra fiyatı 299₺ oldu ve aynı şekilde dlc paketlerine de büyük ölçüde zam geldi.
  8. Charles Darwin

6 adet oyun ne kadar yer kaplar ?

Liste şeklinde aşağıya yazacağım oyunlar diskte ne kadar yer kaplıyor ve kaç GB indiriyor? Kapladığı yer hakkında net bir bilgi vermeniz gerekiyor çünkü ona göre bir hesap yapacağım. • Red Dead Redemption 2 • CoD World War 2 • Battlefield 2042 • World War Z • Chivalry 2 • CS:GO
  9. Charles Darwin

RTS Strateji oyunu önerisi

Age Of Empires 4 tarzı strateji oyunu önerisi yapar mısınız ?
  10. Charles Darwin

CS:GO Haftalık XP ne zaman yenileniyor?

Haftalık XP ve Drop ne zaman yenileniyor salı gününü çarşambaya bağlayan gece mi yoksa çarşambayı perşembeye bağlayan gece mi ? Hatta mümkünse oyuna girip bakma imkânınız var mı ?
  11. Charles Darwin

Maksimum 300₺ civarı oyun önerisi

Başlıkta gördüğünüz gibi maksimum 300₺ tutarında oyun önerisi istiyorum
  12. Charles Darwin

700₺ fiyata birkaç oyun önerisi ?

Aklımda COD:MW2019 - COD:MW2022 - Bannerlord - RDR 2 oyunları var biraz daha sepet yapıp aralarında eleme yapacağım önerilerinizi bekliyorum
  13. Charles Darwin

COD MW 2019 VS COD MW 2022

Sizden ricam yazının tamamını okumanızı istiyorum konu başlığından yola çıkarak cevap vermeyiniz İlk öncelikle CS:GO sağolsun 1.5 hafta içinde kasalardan 150₺ civarında para kazandırdı bu durumu neden söylediğimi az sonra anlayacaksınız Asıl konu şu iki oyun arasında kaldım bu oyunlar COD...
  14. Charles Darwin

CS:GO FPS düşme problemi ?

Kafama çok fazla takılan bir konu var sizlere de sormak istiyorum Bu CS:GO Dust 2 haritasında Spawn olma yerlerinde 400 - 450 FPS alıyorum hatta bazen 500 FPS görüyorum fakat Long kısmına giderken FPS 330 - 380 arasında değişiyor daha sonra çatışmaya veya smoke ya da flash bombası atıldığında...
  15. Charles Darwin

CS 2 Çıkış Tarihi Tahminleri

Malum yaz aylarına girdik sayılır sizce CS 2 ne zaman çıkacak tahminleri alalım ? Benim tahminim yaz indirimleri başladıktan önce veya sonra ya da CS:GO çıkış tarihi olan 21 Ağustos günü çıkacağını düşünüyorum
  16. Charles Darwin

COD MW 2019 VS COD MW 2022

Modern Warfare 2019 ile Modern Warfare 2022 arasında hikâye açısından bir fark var mı? Ayrıca hangi oyunun Online kısmı daha çok oynanıyor? Aralarında silah v.b farklar çok var mı? Hikâye ve Online kısmı için 2019 alsam pişman olur muyum? Şimdi 2019 versiyonuna indirim gelince fiyatı 1.000₺...
  17. Charles Darwin

Aktif BF 2042 oynayan var mı ?

Şuan aktif olarak BF 2042 oynayan varsa oyuna silahlarda ki eklenti kaldırma özelliğinin gelip gelmediğini öğrenmek istiyorum
  18. Charles Darwin

Bir kaç oyun önerisi ?

Aktif olarak oynadığım oyunlar CS:GO, BATTLEFİELD 2042, STAR WARS BATTLEFRONT 2,ETS 2, RUST, ARMA 3 ve bir kaç RTS strateji oyunu artık sıkılmaya başladım çünkü yeni oyun bulamıyorum bu yüzden sizden oyun önerisi istiyorum ? Aklımda sırf hikayesi için COD MW 2019 var ama 329₺ fiyata değer mi...
  19. Charles Darwin

amdxx64.dll hatasının çözümü ?

Sistemim; İ5 11400F RX6600 ETS 2 oyununa giriş yapıp bir kaç dakika oynadıktan sonra oyun hata vermeden kapanıyor bu sorun sadece bu oyunda oluyor detaylı bir araştırma sonucunda sorunun amdxx64.dll dosyası yüzünden olduğunu teyit ettim sorunu nasıl çözerim ? (Oyunu OpenGL x64 ile açtığım zaman...
  20. Charles Darwin

ETS 2 KAPANMA SORUNU

Oyuna girip 5-10 dakika oynadıktan sonra oyun hata vermeden kapanıyor neden olduğu hakkında bir bilgim yok ayrıca bu sorun ısınma kaynaklı vesaire değil çünkü Battlefield 2042 oynarken oyun kapanmıyor sadece ETS 2 oyununda oluyor bu sorun İşletim sistemi : Windows 11 Home İşlemci : i5 11400F...
Top Bottom