Charles Darwin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,158
149₺ satış fiyatı olan oyunun zamdan sonra fiyatı 299₺ oldu ve aynı şekilde dlc paketlerine de büyük ölçüde zam geldi.
geçen indirimde 37 TL'ye almıştım iyiki almışım149₺ satış fiyatı olan oyunun zamdan sonra fiyatı 299₺ oldu ve aynı şekilde dlc paketlerine de büyük ölçüde zam geldi.
37 TL'ye aldığım için şükrediyorumgeçen indirimde 37 TL'ye almıştım iyiki almışım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oyun oynayamaz hale geldik yazık ya
Ben 10₺ civarına almıştım çok eskiden almayan arkadaşlara yazık oldu.geçen indirimde 37 TL'ye almıştım iyiki almışım
149₺ satış fiyatı olan oyunun zamdan sonra fiyatı 299₺ oldu ve aynı şekilde dlc paketlerine de büyük ölçüde zam geldi.
7 Liraya alan ben:geçen indirimde 37 TL'ye almıştım iyiki almışım
indirimde yakalaynlar şanslı37 TL'ye aldığım için şükrediyorum
o zamanları hatırlıyorum pc yoktu alamamıştımBen 10₺ civarına almıştım çok eskiden almayan arkadaşlara yazık oldu.
zamanında indirimle vs o paralara düşüyordu7 Liraya alan ben:
Aynen bir de witcher ı 15 lira olduğu zamanlardızamanında indirimle vs o paralara düşüyordu
Nerden almıştın.geçen indirimde 37 TL'ye almıştım iyiki almışım
steamdan aldımNerden almıştın.
o zamanlar her anlamda iyiydi ya keşke o zamanlara dönebilsek dolar 10 lira bile olsa kafidir banaAynen bir de witcher ı 15 lira olduğu zamanlardı
Zamanında 9.75 TL'ye aldım. Vay be149₺ satış fiyatı olan oyunun zamdan sonra fiyatı 299₺ oldu ve aynı şekilde dlc paketlerine de büyük ölçüde zam geldi.