Arama sonuçları: *

1. tsuki

Fifa 22 sadece 1 adet mi kariyer açılabiliyor

Sorum kısa fifa 22 kariyer modunda 1'den fazla kariyer açılıyor mu mesela bir gün ben oynayacağım diğer gün kardeşim
  2. tsuki

Bedava 2 tane Battlefield 5 kodu veriyorum.

Arkadaşlar Amazon Prime üzerinden aldığım Battlefield 5'i uzun zamandır bir yerlerde satmaya çalışıyordum 5 10TL'ye ama alan olmadıği için bedavaya vereceğim. Alan arkadaşlar lütfen konunun altına SS veya aldığına dair kanıt yazabilirler mi yalancı demesinler :D 1. KOD AZEE-DSZU-V9J9-4DEQ-6KFN...
  3. tsuki

COD Modern Warfare Remastered Hakkında Sorularım

arkadaşlar oyun hakkında merak ettiğim birkaç şey var 2-3 video izledim bazı videolarda farah ın çocukluğunu oynuyoruz kardeşimiz falan var başka videoda ise alex isimli adam falan var ve farah ı başkası oynuyor biz başka karakteri oynuyoruz heralde. Yani anlatmak istediğim modern warfare...
  4. tsuki

Dying Light 2, 1.nin devamı mı olacak

Dying Light 2 çıkınca almayı düşünüyorum 1.nin devamı mı olacak yoksa kendine özgü hikayesi mi olacak.
  5. tsuki

AC Unity için grafikleri güzel yapan bir mod var mı ?

Unity'nin grafikleri zaten güzel fakat biraz daha güzel yapmak için bir mod var mı ve AC 4 Black Flag için.
  6. tsuki

Red Dead Redemption 2 Offline Para Hilesi Var Mı

Red Dead Redemption 2 offline üzerinde programsız yapılacak bir para hilesi var mı ya da virüssüz bir programda.
  7. tsuki

Red Dead Redemption 2 TR Yama

Sorum başlıktaki gibidir devam eden veya bitmiş türkçe yama var mıdır?
  8. tsuki

host Recon Breakpoint Türkçe yama var mı?

sorum başlıkta.
  9. tsuki

FOR HONOR için türkçe yama var mı ?

Evet biliyorum oyunun hikayesi biraz az fakat For Honor için virüssüz indirebileceğim bir türçe yama mevcut mu ya da devam eden bir çalışma var mı oyunu Ubisoft üzerinden aldım.
  10. tsuki

Türkçe yamaları virüssüz indireceğim bir site var mıdır ?

Sorum başlıkladır oynadığım oyunlar: Assassin Creed Unity, Origin, Valhalla, Days Gone, Bannerlord, CoD WW2, Far Cry Primal gibi %100 çeviri olmasa da olur idare etsin yeter.
  11. tsuki

Ortak Hesaplarda Online Oyun oynanıyor mu ?

arkadaşlar ortak hesap almayı düşünüyorum fakat mesela minecraft premium yada csgo pubg gibi oyunları online oynayabiliyor muyuz
Geri