Dying Light 2, 1.nin devamı mı olacak

tsuki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
Dying Light 2 çıkınca almayı düşünüyorum 1.nin devamı mı olacak yoksa kendine özgü hikayesi mi olacak.

Bağlantılı olmayacak. İlk oyundan 15 yıl sonrasında geçiyor.

Dying Light 2 çıkınca almayı düşünüyorum 1.nin devamı mı olacak yoksa kendine özgü hikayesi mi olacak.
dying light 1 de kötü karakter ölmüştü ve hikaye bitmişti
2. oyunda da bildiğim kadarıyla aynı karakteri oynuyoruz ama ilk oyunla herhangi bi hikaye devamlılığı yok

dying light 1 de kötü karakter ölmüştü ve hikaye bitmişti
2. oyunda da bildiğim kadarıyla aynı karakteri oynuyoruz ama ilk oyunla herhangi bi hikaye devamlılığı yok
keşke söylemeseydin oynamayı düşünüyordum da neyse zaten hikayenin sonuymuş bir şey farketmez :D

keşke söylemeseydin oynamayı düşünüyordum da neyse zaten hikayenin sonuymuş bir şey farketmez :D
kanka adamı gördüğünde diyorsun zaten bu ölür yakında diye :D

Bir bilgi yok ama bununla ilgili bir teori var
The Following sonunda tercih edilen seçenek kyle crane'in zombi olduğu seçenek olursa biliyorsunuz bu şekilde daha güçlü bir zombi olmuş oluyorsunuz kyle cranede insan olarak güçlü çevik biri olduğu için zombi versiyonu daha gelişmiş bir zombi olabilir belki yüzen bir zombi olabilir normal zombiler yüzemiyor biliyorsunuz
Belki bu şekilde kyle crane dünyaya virüsü bulaştırmıştır ve bu yüzden bu kadar kötü durumdayızdır ama bu bir teori bununla ilgili bir kesinlik yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,492
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan

Geri