Arama sonuçları: *

1. T

Cs2 ucuz alınabilicek bıçak önerisi

Hesapta 90 dolar var hepsini harcamak istemiyorum ama 70-80 dolar arası bıçak öneriniz varmıdır? Bir bıçak vardı açılış animasyonunda eli acımış gibi yapıp silkiniyordu o hangi bıçaktı birde?
  2. T

Gta 5 Arkadaşlarla görev yapma

Biraz amatörüz pek anlamıyoruz değişik değişik görevler yapıyorlar millet biz sadece haritada gözüken harfleri yaptık başka nerden görev bulabiliriz?
  3. T

Standart gta 5 ile legacy oynayan birisi aynı anda oynayabilirmi

Merhaba Bende gta 5 pre var epic games üzerinden arkadaşımda steam legacy var beraber oynayabilirmiyiz görevlerde falan?
  4. T

Cs2 Ajan Fiyatı Artar mı Daha?

Ben bu ajanı 25 dolarken almıştım baktım 100 dolara yaklaşmış bunun son durumu ne olur var mı bir bilgi?
  5. T

Rdr2 Ultimate mi alayım?

Steam üzerinden alacağım düz olanı 15 dolar ultimate 20 dolar. Sizce hangisi birde düz olanda onlıne var mı? online oynayacağımı da düşünmüyorum. Birde hikayesi kaç saat sürüyor ortalama?
  6. T

Rainbow etkineştirme nasıl yapılır?

Araştırdım bulamıyorum bu aktifleştirme kodu nerde yazıyor? Yardımcı olacak.
  7. T

Epic games rdr2 Alınır mı

https://store.epicgames.com/tr/p/red-dead-redemption-2 Bu fiyat düşmüş alınır mı? hikaye modu kaç saat sürüyor?
  8. T

Battlefield 1 Drop girmesi

Yav ben anlamadım ayarı mı var? ultra da falan herşeyde denedim gram kasma yok ama bianda 2 saniyelik drop giriyor sebebi nedir? Gigabyte rx 7600xt 16gb r5 7500f
  9. T

Battlefield 1 mi yoksa 5mi

Hem hikaye hemde online olarak şuanda aktif server olarak onlinede sorun yaşamayacağım sizce hangisi olabilir veyada hangisi battlefield serisinden
  10. T

Pes 21 nerden oynayabilirim

Steamda yok hiçbiyerde yok nerden oynayabilirim.
  11. T

Aksiyon oyun önerisi

arkadaşlar yeni sistem aldım ama hiç oyun bilgim yok yani böyle aksiyon dolu sürükleyici zaman geçireceğim oyun tavsiyeniz nedir?
  12. T

Yardım Valorant oynarken değerler normal mi?

reisler değerler normal mi?
  13. T

Oyun Önerisi onerırmısınız

Similasyon fps hikayeli akıcı aksiyon her türlü oyun onerırmısınız.
  14. T

Valorant vp nerden daha ucuz oluyor?

Valorantta heryerde farklı fiyatlar yazıyor en uygunu hangisi sizce?
  15. T

Yardım Bilgisayarım GTA 5 kaldırır mı?

Bilgisayar özelliklerim: AMD A10 9600p işlemci RAM 4x2 1800MHz ayrı ayrı, ekran kartı R5 gr paylaşımsız, 4 GB paylaşımlı R7M340 var 240GB SSD var. Kaldırır mı?
  16. T

cs go performance warning hatası ve FPS düşüklüğü

cs go FPS warning sorunu
Geri