tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 103
cs go FPS warning sorunu
hata değilde 100,150fps alıyordum sonra konsola spam gelmeye başladı..Aldığınız hatanın fotoğrafı yok mu?
format attım ilk defa yükledim ve konsola performans warning vb gibi şeyler spamlanıyorduHata oluşma sırasını paylaşır mısınız ? , Sorun ne yaptık dan sonra oluştu?
CSGO da SteamNetworkingSockets lock held for 10.8ms. (Performance warning.) ServiceThread,PostConnectionStateUpdateForDiagnosticsUI,SendUDPacket(x2) şöyle bir hata alıyorum ve fpsi çok düşürüyorHata oluşma sırasını paylaşır mısınız ? , Sorun ne yaptık dan sonra oluştu?
CSGO da SteamNetworkingSockets lock held for 10.8ms. (Performance warning.) ServiceThread,PostConnectionStateUpdateForDiagnosticsUI,SendUDPacket(x2) şöyle bir hata alıyorum ve fpsi çok düşürüyorAldığınız hatanın fotoğrafı yok mu?
rekabetçide oynuyorum ama diğer tüm moddalarda da FPS düşüklüğü varOyunun hangi modunu oynuyorsunuz? Tam olarak oyunda ne olduğunda bunlar çıkıyor?
maalesef düzelmediKonsola oyun her açıldığında sdr_spew_level 0 yazıyorsun ve düzelecek mi bakarmısın ?
15mbsİnternet hızınız, ping, upload değerleriniz kaç test edin : https://www.speedtest.net/
Sorun çözülmüştür. Konuyu çözüldü olarak işaretleyin: Hız Problemi kaynaklı .15mbs
internetim ile mi kaynaklı?Sorun çözülmüştür. Konuyu çözüldü olarak işaretleyin: Hız Problemi kaynaklı .
nasıl çözüldü yapacağım?Sorun çözülmüştür. Konuyu çözüldü olarak işaretleyin: Hız Problemi kaynaklı .
Evet.internetim ile mi kaynaklı?
@SIR_INDO_SCARFinternetim ile mi kaynaklı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nasıl çözüldü yapacağım?