1 yila yakındır kullanıyorum hic bir sorunu yok. pili de asiri guzel 1-1.5hafta dayaniyor benim için en azindan. sadece pembe versiyonu varfi stokta ben...
ram dusurmeyide denedik geriye bi islemci kaliyor onu denerim bulursam vericek biri ins sag olun ama bilgim olmadigindan soruyorum islemciden sıkıntı...
icinde isletim sistemi olan farkli bi m2 takti ama onda da farkli bi sonuc olmadi elinde ddr5 farkli anakart bile yok islemci oldugunu sanmiyorum ama bi...
ssd yok m2 var sadece evet koyduk pc açıncada ilk kirmizi ve sari yaniyor 2-3 dk bekledikten sonra kayboluyor pc acilip biosa atiyor tekrar
1778671186
evet
sa arkadaslar simdi yeni ddr5 sisteme gectim eniştenin kasayi aldim direkt icinden sadece anakartla m2yi değiştirdik pc aciliyor win yukluyoruz ama surekli...
buna gecen baktim forumda da konulari açılmış daha önce zaten ama geldigi gibi iade eden 1-2 kişi gördüm begenende cok yoktu sanırım marka güvenilir mi? ki
Merhaba yeni ddr5 sistem geçtim ve monitör yenilemek istiyorum hazir kullandığım asus tuf vg27vq var 27inc fhd 165hz bunu 2. ekran yapip yeni bir main...