acesa

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• acesa
      acesa, 2k 27+inc yüksek hz monitör ariyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      buna gecen baktim forumda da konulari açılmış daha önce zaten ama geldigi gibi iade eden 1-2 kişi gördüm begenende cok yoktu sanırım marka güvenilir mi? ki
    • acesa
      acesa, Monitör kategorisinde 2k 27+inc yüksek hz monitör ariyorum başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba yeni ddr5 sistem geçtim ve monitör yenilemek istiyorum hazir kullandığım asus tuf vg27vq var 27inc fhd 165hz bunu 2. ekran yapip yeni bir main...
      • 2176.webp
    • acesa
      acesa, Yardım HyperX Cloud III Ses Patlama Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hayır arada 2 oda var 1772660009 Olabilir ya, bir ara chatgpt’den bakmıştım. Bana bir program falan denetmişti işlemciyle birlikte bir şeyleri test...
    • acesa
      acesa, Yardım HyperX Cloud III Ses Patlama Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dün dediğin gibi yaptım, sıkıntı çıkmadı. Hatta bu gece işe yaradı diye mesaj atıp teşekkür edecektim ama az önce yine ses patladı :peeposad2:
    • acesa
      acesa, Uygun işlevli mouse pad Önerisi 500tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Daha 1–2 gün önce arkadaşım da aldı. Eski mousepad’i Klasse markaydı; kumaş ve kayganlık açısından çok bir fark olmadığını söylemişti bana.
    • acesa
      acesa, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde Yardım HyperX Cloud III Ses Patlama Sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar, elimde kablolu Hyperx Cloud 3 mevcut. Genel olarak gayet memnunum; oyun oynarken, video izlerken ya da müzik dinlerken hiçbir sıkıntı yok...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,428
Üyeler
194,375
Son üye
Laedrie
Geri