Arama sonuçları: *

1. tarasguler

Yardım the crew 2 crash problemi

merhabalar indirimlerden the crew 2 aldım ancak oyun takıldı ve crash verdi tekrar girdiğim dede oyun atı ancak crash vermedi daha önce aynısı xbox ss konsolumdada yaşamıtım ekran kartı ve windows driverlarım güncel https://drive.google.com/file/d/1wk_mbG_YiRZWAbD0-l_2z20g8wg6JY5Z/view?usp=sharing
  2. tarasguler

GTA V den banmı yedim

Merhabalar direk konuya giricem 30 aralıkta hile açtım 31aralıkta yani dün oyuna girdiğimde activation required hatası aldım enter a basınca normalde home tuşuyla girdiğimiz menu açıldı ve aktivasyon kodu istedi ama bende kod filan yok oyunu stemaden almıştım bunun yüzünden story e bile...
  3. tarasguler

GTA V indirmi ne zaman bitecek

merhaba gta v alcam epic de yarın saat 6 da bitecek diyor ama benim 6.30 dan önce yatırma şansım yok steame baktım ordada indirimde ama ne zman biteceği yazmıyo bi bilgisi olan varmı https://store.steampowered.com/app/271590/Grand_Theft_Auto_V/
  4. tarasguler

Forza horizon 4 steam

fh 4 steam den aldıktan sonra microsft hesabınıı girmeniz gerek biliyosunuz ben bu epostayı değiştirmek istiyorum yani şuanda oynadığım save i başka bir hesaba taşımak istiyorum bir çözümü varmıdır
  5. tarasguler

Pes13 Çökme Sorunu Wi̇n11

Merhaba win11 kulanıyorum pes 13 de ilk açılışta zorlukları fln geçtikten sonra oyun kapanıyor kendiliğinden arkadaşımda win10 var onda çalışıyodu win11 olduğu içinmidir acaba bi çözümü varmıdır
  6. tarasguler

Epic games para iadesi

Epic games den cyberpunk almıştım ertesi gün iade etim bu ayın 8 inde ve param hala gelmedi 14 gün diyordu bi bilginiz varmı bu konu hakkında Not:15 inde iade kabul olmuş haerhalde tam emin değilim
  7. tarasguler

Watch Dogs 2 Oyundan atıyor

Merhaba steamden watch dogs2 indirmiştim oyun ilk 30dk süperdi sonra oyundan atmalar başladı tr yama kulanıyodum sildim decam eti Sistemim:Saphire Pulse 6600xt 8gb ryzen5 3500x 16gb ram windows 10 bu sistemle çok açabilmem lazım ama oyun sürekli çöküyor
Geri