GTA V den banmı yedim

Reaksiyon skoru
13
Merhabalar direk konuya giricem 30 aralıkta hile açtım 31aralıkta yani dün oyuna girdiğimde activation required hatası aldım enter a basınca normalde home tuşuyla girdiğimiz menu açıldı ve aktivasyon kodu istedi ama bende kod filan yok oyunu stemaden almıştım bunun yüzünden
story e bile giremiyorum storydede mod kurmuştum belki ondandır diyerkten şimdi oyunu tekrar yüklüyorum şimdiden teşşekürler
(Not:steamden oyunu doğruladım gene olmadı)

Merhabalar direk konuya giricem 30 aralıkta hile açtım 31aralıkta yani dün oyuna girdiğimde activation required hatası aldım enter a basınca normalde home tuşuyla girdiğimiz menu açıldı ve aktivasyon kodu istedi
ama bende kod filan yok oyunu stemaden almıştım bunun yüzünden story e bile giremiyorum storydede mod kurmuştum belki ondandır diyerkten şimdi oyunu tekrar yüklüyorum şimdiden teşşekürler
Ban değildir ban olunca direkt online a giremeyorsun ve ekranında banlı olduğun yazıyor moddan olabilir

qwerty

Son düzenleme:
launcherdaki e posta adresinizi kontrol edebilirsiniz ban yediyseniz e postada geliyor

Merhabalar direk konuya giricem 30 aralıkta hile açtım 31aralıkta yani dün oyuna girdiğimde activation required hatası aldım enter a basınca normalde home tuşuyla girdiğimiz menu açıldı ve aktivasyon kodu istedi ama bende kod filan yok oyunu stemaden almıştım bunun yüzünden
story e bile giremiyorum storydede mod kurmuştum belki ondandır diyerkten şimdi oyunu tekrar yüklüyorum şimdiden teşşekürler
İnşallah yersin

TEŞŞEKÜRLER BAN YEMEMİŞİM
Rica ederim dostum, senden ricam başkalarını etkileyecek hile yapma, para vs yapabilirsin herkes gibi ama başkalarının oyun zevkinin içine etme lütfen, iyi akşamlar mutlu yıllar

Yememişsin ama umarım yersin.
invate only de oynurum
Rica ederim dostum, senden ricam başkalarını etkileyecek hile yapma, para vs yapabilirsin herkes gibi ama başkalarının oyun zevkinin içine etme lütfen, iyi akşamlar mutlu yıllar
dediğim gibi invate only de oynuyorum yeni başladım sayılır ztn oyuna sizede mutllu yılar

senin gibiler yüzünden gta 5 i sildim.zaten zar zor bağlanıyordu serverlara birde girdimi adam ölümsüz.yemideysende ye banı

Geri