Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Bu site güvenilir mi??

Left 4 dead 2 alıcaktık ama steamda oyun 6 dolar civarı ve şuan o oyuna o kadar vermek gereksiz geldi. Bu siteden buldum 17 tl'ye steam key olarak falan yazıyor ama daha önce alışveriş yapan oldu mu acaba hiç? https://www.oyunone.com/left-4-dead-2 1721549550 Stok yokmuş yeni gördüm..
  2. bosbelesbiri

Yardım Bannerlord açılmıyor

Epic games'den bannerlord almıştım.Dün yükleyip açmaya çalıştım ama play tuşuna basmama rağmen hiçbir tepki vermiyor.Yaşayan oldu mu?Çözümü nedir?
  3. bosbelesbiri

Öneri Fc24 Alayım mı değer mi?

Konu açmıştım önceden birkaç oyun arasına bunuda dahil etmiştim kuzenle beraber alacaktık sonra bannerlord daha mantıklı geldi onu aldık. Bende şuan fifa 22 var ve ilk başlarda birkaç ay oynayıp salmıştım. 24 almaya gerek var mı? Onun yerine f1 2023 ve başka oyun bakıcam. Online oynamıyorum...
  4. bosbelesbiri

Epic games aldığım oyunlar iyi mi?

Bu oyunları aldım 525 tl tuttu 50 tl geri verdi 475+ nays ile de 375 e falan geldi. Ek olarak f1 2023 ve fifa 24 alacağım.
  5. bosbelesbiri

Epic games sepetim nasıl?

Toplam 505 tl yapıyor nays ile 400 tl falan yapıyor ve 50 tl de epic games iade ediyor 350 tl ye bu 3 oyun nasıl?
  6. bosbelesbiri

Gta 6 fragmandaki kızda neymiş öylee🔥

Acaba striptiz kulübü nasıl oldu gelişme var mı ki :censored:
  7. bosbelesbiri

Öneri Assassin's creed Valhalla alınır mı?

Beyler voidu'dan ac valhalla almıştım ancak ürün etkinleştirelemedi hatası verdi.Tekrar almak istediğimde stokta yoktu müşteri temsilcisi ile görüştüm stokda olmadığı için yeni key veremiyoruz dediler,para iadesi yapıcaklar. Deluxe edition 90 tl stokta var almaya değer mi?
  8. bosbelesbiri

Yardım Voidu-ubisoft oyunumu etkinleştirmiyor

Dün voidudan immortals fenyx rising ve ac valhalla aldım.İmmortals fenyx risingi ubisoftta etkinleştirdim ancak ac valhalla bi türlü olmuyor.Etkinleştirme tamamlanamadı hatası veriyor..Daha önce aynısı başına gelen oldumu oyun stokda da yok tekrar almak istesem mailde atsam çoğu kişiye önceden...
  9. bosbelesbiri

Öneri Steam hangi oyunları alayım?

https://store.steampowered.com/app/424840/Little_Nightmares/ ilk olarak bu oyun aklımda. Fiyatına göre nasıldır değer mi? Vidoları falan izledim hoşuma gitti açıkcası ama emin olamadım. Ve alabileceğim oyun başı 100 lirayı geçmeyecek şekilde birkaç oyun önerir misiniz? Çok fazla korku...
  10. bosbelesbiri

Yardım Rdr 2 Silip Yükledim Save Dosyası Bulabilir miyim?

Beyler yazın rdr 2 bitirmiştim.Epic games'ten aldım bu arada oyunu.Oyun bitince sildim ve şuan canım sıkıldı öyle haritada boş boş gezineyim yan görevler falan yapayım diye tekrar yükledim.Ancak oyun enb aşa attı sıfırdan başlamak sıkıcak beni.. Gözümde 1 numaralı oyun ama tekrardan aynı...
  11. bosbelesbiri

Öneri Gta 4 yerine ne alabilirim?

Steam yaz indirimlerinden 10 dan fazla oyun aldım.Dün gta 4 aldım birde ama bilmiyorum hoşuma gitmedi gta sanandreas daha zevkli geldi bana göre.Gta 4 iade edip şöyle 50 tl ye kadar kaliteli oyun var mı? Aldığım oyunlar: Valve pack The crew 2 Mx Bixes Just cause 3 A way out For honor Sniper...
  12. bosbelesbiri

Öneri Oyun Önerisi Olan Var mı?

Hazır yaz tatili de yaklaşıyorken birkaç oyun indirmek istiyorum.Uncharted-Tlou-Detroit-Rdr2 vs oynadım.Genelde hikayeli oyunları seviyorum fazla korku gerilim olmayan zombi falan olmasın yani.Bf 1-5 gibi hikayeli savaş oyunu veya normal hikayeli oyun önericeklere teşekkürler şimdiden.
  13. bosbelesbiri

İnovapin güvenilir mi?

Valorant vp satın alacağım inovapin den alışveriş yapan var mı?
  14. bosbelesbiri

Yardım The walking dead oyun serisi sıralaması nasıl?

Beyler twd serisini bastan oynamayı düsündüm de serinin oyunlarının linkini atabilcek varmı sıralamasını bilmiyorum tam ben https://store.steampowered.com/app/1449690/The_Walking_Dead_The_Telltale_Definitive_Series/ bir de bu serinin hangi oyunu oluyor farklı mı acaba?
  15. bosbelesbiri

modart m9 sistem oyun kodları.

Modart m9 sistemin oyun kodu verilmiş mail adresimde ancak hangi oyun kodu bu acaba bilen var mı? Ve nereden etkinleştireceğim?
  16. bosbelesbiri

Uncharted oyun kodu?

Arkadaşlar elimde uncharted oyun kodu var nakite çevirmem lazım nerelerde stabilirim
  17. bosbelesbiri

Uncharted'ı bitirdim.Efsanevi bir oyunmuş kendisi.

1-2 haftadır az az oynaya oynaya oyunu bitirdim (arada 3-4 saat hiç çıkmadan da oynadığım oldu). Oyunu oynarken çok çok zevk aldım 1-2 bölüm harici hiç sıkmadı sürekli içine çekti oyun beni.God of war oynarken bu kadar zevk almayıp silmiştim.Bitirdiğim 5-6.hikayeli oyun oldu.Aralarında en zevk...
  18. bosbelesbiri

Hikayeli Oyun Önerir Misiniz?

Arkadaşlar geçen oyun önerisi istemiştim battlefield 1 önermişti birkaç kişi aldım 2 günde bitirdim. Sadece osmanlı askerlerini öldürmek koydu... Herneyse başka ne oynayabilirim o tarz hikayeli oyun varmı.
  19. bosbelesbiri

Öneri Beyler oyun önerir misiniz? ya

Agalar 10 ay önce pc aldım.İlk başlarda çok oynuyordum günde 14-15 saati deviriyodum.Ama şu birkaç aydır 2-3 saat oynasam sıkılıyorum.Oynuyacak veya yapacak bir şey bulamıyorum. Valorant giriyorum 2-3 el spike atınca sıkıyor çıkıyorum. Bugün rdr2 yi bitirdim zar zor 4-5 aydır az az...
  20. bosbelesbiri

FİFA 22 indirimde almaya değermi

steam da fifa 22 95 tl ye düşmüş sizce değermi bu fiyat yada ea ile 21 almak daha mı mantıklı
Top Bottom