Öneri Oyun Önerisi Olan Var mı?

bosbelesbiri

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,668
Hazır yaz tatili de yaklaşıyorken birkaç oyun indirmek istiyorum.Uncharted-Tlou-Detroit-Rdr2 vs oynadım.Genelde hikayeli oyunları seviyorum fazla korku gerilim olmayan zombi falan olmasın yani.Bf 1-5 gibi hikayeli savaş oyunu veya normal hikayeli oyun önericeklere teşekkürler şimdiden.

Witcher 3 ve Cyberpunk

Witcher 3 ve Cyberpunk
witcher 3 birazını oynadım fazla zevk almamıştım ama tekrar yükleyecektim. Cyberpunkda gerçekten güzel mi oynanıcak derecede karar verememiştim.Ama bakarım tekrardan teşekkürler.

Hazır yaz tatili de yaklaşıyorken birkaç oyun indirmek istiyorum.Uncharted-Tlou-Detroit-Rdr2 vs oynadım.Genelde hikayeli oyunları seviyorum fazla korku gerilim olmayan zombi falan olmasın yani.Kütüphanemde şu oyunlar var bunlar dışında bf 1-5 gibi hikayeli savaş oyunu veya normal hikayeli oyun önericeklere teşekkürler şimdiden.
Hiç oynamadiysan veya izlemediysen The walking dead serisini alabilirsin oynamayan bilmeyen yoktur diye düşünüyorum ama efsane bi hikayeye sahip

Crysis-Max Payne-Just Cause ve Sons Of The Forest

Hazır yaz tatili de yaklaşıyorken birkaç oyun indirmek istiyorum.Uncharted-Tlou-Detroit-Rdr2 vs oynadım.Genelde hikayeli oyunları seviyorum fazla korku gerilim olmayan zombi falan olmasın yani.Bf 1-5 gibi hikayeli savaş oyunu veya normal hikayeli oyun önericeklere teşekkürler şimdiden.
Git Zula oyna kardeşim türk oyunu

Geri