S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
BF 1 online
Fifalar Crack mi originden mi aldın
Crack kullanmıyorum kanka origin evet koleksiyon hobim var belli oluyodur, FIFA 20 de var ama nedense EA playde gözükmüyor Origin de gözüküyor. Eski FİFA larda fizikler daha iyiSpider Man
God of War
Miles Morales
Dying Light 1 ve 2
Batman üçlemesi
Bioshock üçlemesi
Brothers - A Tale of Two Sons
Mafia üçlemesi
Metro üçlemesi
A Plague Tale
Resident Evil 2 3 4 remake (4 bence remake olmadan da oynanır)
Horizon
Heavy Rain
Days Gone
Death Stranding
Dishonored
Assasins Creed Valhalla Odysey Origins
Chernobylite
Tomb Raider üçlemesi
Conrtol
Alan Wake
Watch Dogs 1 2 legion
The Callisto Protocol
Gotham Knights
Bunlar oynanılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha değişik bir konseptede bakarım diyorsan piksel oyunlar var terraria, dead cells, katana zero, stardew valley hepsi birbirinden güzel oyunlar.Hazır yaz tatili de yaklaşıyorken birkaç oyun indirmek istiyorum.Uncharted-Tlou-Detroit-Rdr2 vs oynadım.Genelde hikayeli oyunları seviyorum fazla korku gerilim olmayan zombi falan olmasın yani.Bf 1-5 gibi hikayeli savaş oyunu veya normal hikayeli oyun önericeklere teşekkürler şimdiden.
vice city- san andreas- gta 4Hazır yaz tatili de yaklaşıyorken birkaç oyun indirmek istiyorum.Uncharted-Tlou-Detroit-Rdr2 vs oynadım.Genelde hikayeli oyunları seviyorum fazla korku gerilim olmayan zombi falan olmasın yani.Bf 1-5 gibi hikayeli savaş oyunu veya normal hikayeli oyun önericeklere teşekkürler şimdiden.
Online çok oynuyasım gelmiyo yaBF 1 online
Heavy rain bitirmiştim hikayesi hoşuma gitmişti soma ya da bakayım bithe beast inside
soma
blair witch
heavy rain
aklıma gelen bunlar,bunlara bakabilirsin,bende hihaye odaklı oyunları severim konuyu takipteyim...
watch dogs steamda indirimdeydi galiba alayım mıSpider Man
God of War
Miles Morales
Dying Light 1 ve 2
Batman üçlemesi
Bioshock üçlemesi
Brothers - A Tale of Two Sons
Mafia üçlemesi
Metro üçlemesi
A Plague Tale
Resident Evil 2 3 4 remake (4 bence remake olmadan da oynanır)
Horizon
Heavy Rain
Days Gone
Death Stranding
Dishonored
Assasins Creed Valhalla Odysey Origins
Chernobylite
Tomb Raider üçlemesi
Conrtol
Alan Wake
Watch Dogs 1 2 legion
The Callisto Protocol
Gotham Knights
Bunlar oynanılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pek hoşuma gitmiyolar ya teşekkürler yinededaha değişik bir konseptede bakarım diyorsan piksel oyunlar var terraria, dead cells, katana zero, stardew valley hepsi birbirinden güzel oyunlar.
Vice city ve san andreas çok oynadım artık oynayasım gelmiyor Ama gta 4 hiç oynamadım Onu yükleyebilirimvice city- san andreas- gta 4
Fifa 22 var bende de 23 almaya değer mi acabaCrack kullanmıyorum kanka origin evet koleksiyon hobim var belli oluyodur, FIFA 20 de var ama nedense EA playde gözükmüyor Origin de gözüküyor. Eski FİFA larda fizikler daha iyi
Alıntıyı görüntüle
Ac nin eski oyunları haric yeni oyunları sarmadı mafia 2 var aktif oynuyorum bitiriyim hoşuma giderse 3 ü de oynarımMafia 3, farcry5, farcry6, mafia 1d.e, watch dogs 2, assassin creed origins.
god of war ama biraz pahalı yada ago of history 2Hazır yaz tatili de yaklaşıyorken birkaç oyun indirmek istiyorum.Uncharted-Tlou-Detroit-Rdr2 vs oynadım.Genelde hikayeli oyunları seviyorum fazla korku gerilim olmayan zombi falan olmasın yani.Bf 1-5 gibi hikayeli savaş oyunu veya normal hikayeli oyun önericeklere teşekkürler şimdiden.
God of war birazını oynayıp sildim sarmadı. Age of historyi de tam çözemediğim için silmiştimgod of war ama biraz pahalı yada ago of history 2
3 sarar, farcry serisine bakmayı unutma.Ac nin eski oyunları haric yeni oyunları sarmadı mafia 2 var aktif oynuyorum bitiriyim hoşuma giderse 3 ü de oynarım