kaan.sri
80+
Dahası
metro serisi dyling light 1-2
teşekkürler var onlar ama oynamadım daha bakarım bi arametro serisi dyling light 1-2
hocam birde A Plague Tale,ac,batman serilerine bakmanızı öneririmteşekkürler var onlar ama oynamadım daha bakarım bi ara
spiderman oynuyorum geçen aklıma batmanda gelmişti ama onun kadar eğlenceli gelmedi baslamadım tekrar bakarım bi teşekkürlerhocam birde A Plague Tale,ac,batman serilerine bakmanızı öneririm
metro serisini oynamadıysan oynamanı tavsiye ederimHazır yaz tatili de yaklaşıyorken birkaç oyun indirmek istiyorum.Uncharted-Tlou-Detroit-Rdr2 vs oynadım.Genelde hikayeli oyunları seviyorum fazla korku gerilim olmayan zombi falan olmasın yani.Bf 1-5 gibi hikayeli savaş oyunu veya normal hikayeli oyun önericeklere teşekkürler şimdiden.
Marvel's SpiderManHazır yaz tatili de yaklaşıyorken birkaç oyun indirmek istiyorum.Uncharted-Tlou-Detroit-Rdr2 vs oynadım.Genelde hikayeli oyunları seviyorum fazla korku gerilim olmayan zombi falan olmasın yani.Bf 1-5 gibi hikayeli savaş oyunu veya normal hikayeli oyun önericeklere teşekkürler şimdiden.
Sana hikayesi ve yan karakterleri ile saran Fallout new vegas ya da gizlilik hikaye odaklı olarak metal gear solid 5 i önerebilirim metal gear 5 i 130 saat oynadım zaman zaman gerilimi zaman zaman korkuyu ve stratejiyi hisettim fallout new vegas icinse yan karakterlerin hikayeleri ve seçimleri ile harika bir oyun bende şuan oynuyorum bu oyunlari kesin oynaHazır yaz tatili de yaklaşıyorken birkaç oyun indirmek istiyorum.Uncharted-Tlou-Detroit-Rdr2 vs oynadım.Genelde hikayeli oyunları seviyorum fazla korku gerilim olmayan zombi falan olmasın yani.Bf 1-5 gibi hikayeli savaş oyunu veya normal hikayeli oyun önericeklere teşekkürler şimdiden.
O da aklımda türkçe yamasını yaparsam giricemhorizon zero dawn
Teşekkürler fallouta bakıcamSana hikayesi ve yan karakterleri ile saran Fallout new vegas ya da gizlilik hikaye odaklı olarak metal gear solid 5 i önerebilirim metal gear 5 i 130 saat oynadım zaman zaman gerilimi zaman zaman korkuyu ve stratejiyi hisettim fallout new vegas icinse yan karakterlerin hikayeleri ve seçimleri ile harika bir oyun bende şuan oynuyorum bu oyunlari kesin oyna
God of war sarmadı beni nedense spidermana geçtim bende diğerlerini de oynarım inş teşekkür ederimMarvel's SpiderMan
God Of War
Mafia Serisi
FarCry serisi
Batman Arkam Serisi
Bright Memory
Metal Gear Solid 5
Metro Serisi
gAmepad varsa onla oyna bende Xbox 9. Nesil var cok iyi oluyorO da aklımda türkçe yamasını yaparsam giricem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler fallouta bakıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
God of war sarmadı beni nedense spidermana geçtim bende diğerlerini de oynarım inş teşekkür ederim