Öneri Sağlam oyun önerisi olan var mı?

Oynadığın oyunları yazarsan insanlar daha iyi öneriler sunabilir. Bu kadar aciz olmayın belirtmekten. Kim oyun önerse oynadım demişsiniz. İnsanların yerine ben sinir oldum.
zaten oynamak istediğim oyun türlerini yazmışım gelen oyunların bununla bi alakası var mı sence normal bir şekilde konuşuyoruz insanlarla fikrin varsa ver yoksa çık ahraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grafikler önemlimi senin için
hayır sağlam bi oyun olması yeterli

sepete ekledim

zaten oynamak istediğim oyun türlerini yazmışım gelen oyunların bununla bi alakası var mı sence normal bir şekilde konuşuyoruz insanlarla fikrin varsa ver yoksa çık ahraz

hayır sağlam bi oyun olması yeterli

sepete ekledim
Hotline Miami, Anomally Agent

Dostlar az önce Spider-Man 2 bitirdim ve gerçekten güzel bir oyundu bana God of War Spider-Man 2 gibi sağlam hikayeli güzel combat sistemi olan oyun önerisi olan var mı RDR TLOU gibi oyunların başyapıt olduğunu biliyorum ama temposu falan bana çok yavaş geliyor önerilere açığım teşekkürler iyi sosyaller.
zombi teması seversen Dying light serisi öneririm 1. oyun hikayede daha başaeılı 2. oyun mekanik olarak çok daha sağlam parkur vs ama 3. oyun ikisinin karışımı hem hikaye iyi hem mekanin ama oynanış olarak biraz kısa geldi bana o fiyat açısından sadece oynayıp geçecek birisi için fazla olabilir

Geri