Hikayeli oyun önerisi?

mimiRxw

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhabalr kolay gelsin dostlarım 3060 12gb erkan kartım var hikayeli oyun bakıyorum rdr god of war gibi oyun serilerini oynadım need for speed forza gibiler de dahil var mı önerebileceğini god of war devil my ccry protatype gibi hikayeli oyun serileri teşekkürler şimdiden

detroit become human

Merhabalr kolay gelsin dostlarım 3060 12gb erkan kartım var hikayeli oyun bakıyorum rdr god of war gibi oyun serilerini oynadım need for speed forza gibiler de dahil var mı önerebileceğini god of war devil my ccry protatype gibi hikayeli oyun serileri teşekkürler şimdiden
need for speed unbound hikaye olarak seviliyor eski nfs ruhuna uygun diyolar
Dyinglight serisi
atomic heart

Cry Of Fear - Psikolojik korku oyunudur 5 gb ücretsiz
GTA San Andreas öneririm ( eski sürümleri isterseniz sadece rockstar games sitesinde var )
SCP : Observer aynı şekilde korku oyunudur.

eski oyun seviyorsan half life 2, portal 1 2, crysis 1 2 3, dark souls 1 2 3, elden ring, sekiro, resident evil 7 8 2 3 4, dishonored, skyrim, shadow warrior 1 2, metal gear solid 5, metro 2033 2043 exodus, outlast, tom raider serisi, witcher 3, undertale, deltarune, kingdom come 1 2, ghost of tsushima, nier automata replicant, wolfenstein, bioshock 1 2 3, far cry 2 3 4, assasins creed 2 brotherhood 3 unity revelations (diger yeni oyunlari hosuna gidiyorsa oyna ama grind cok var), stellar blade(favorim xd)
aklima gelenler bunlar eski ama guzel bircok oyun var kendin ararsanda guzel bircok oyun bulursun

detroit kesin oyna.
batman serisi sarabilir.
bir de oynamadıysan GTA 4 çok tatlı gelir.

dying light 1-2, witcher 3, batman arkham city, last of us gibi oyunlar deneyebilirsin hepsi güzel oyunlar

Geri