Hikayeli Oyun Önerisi

Lewithh

80+
Reaksiyon skoru
20
Daha önce detroit-mafia serilerini falan oynadım ve baya keyif aldım akşamları ve hafta sonları vaktim oluyor bunu hikayeli oyun oynayarak değerlendirmek istiyorum bayadır hikayeli oyunlar oynamadığım için şu anlık oyunun da çok uzun olmasını istemiyorum bana ona göre oyun önerisi yapar mısınız şimdiden teşekkürler(En son titanfall 2 oynadım baya keyifliydi)

Daha önce detroit-mafia serilerini falan oynadım ve baya keyif aldım akşamları ve hafta sonları vaktim oluyor bunu hikayeli oyun oynayarak değerlendirmek istiyorum bayadır hikayeli oyunlar oynamadığım için şu anlık oyunun da çok uzun olmasını istemiyorum bana ona göre oyun önerisi yapar mısınız şimdiden teşekkürler(En son titanfall 2 oynadım baya keyifliydi)
metro serisini oynayabilirsin genelde nerdeyse beleş fiyata indirimli oluyorlar 2033 ve redux ı 6-7 saat civarında bitirmiştim exodus var son oyunu onu daha bitirmedim ama eski oyunlarından bile inanılmaz zevk almıştım oynarken seneye de yeni oyunu çıkacak bakmanı öneririm

Uncharted 4,Rise of the tom raider, Ghost of tsushima , Clair Obscur: Expedition 33, Alan Wake 2

A plague reqium , metro serisi ilk oyundan başla ilk oyun eski gelirse iyi bi hikaye özet izleyip last lighte geç ama kısa oyna bence ilk oyunuda , until dawn , resident evil serileri , high on life (ilk oyunu) , MGS delta öneririm bence direkr onu oyna ilk hem kısa hem zevkli bi oyun sonra belki serisine girersin max payne 2-3 , gow rdr last of us witcher 3 onları saymıyorum vakit bulunca halledersin ,

kısa olarak heavy rain ve beyond two souls, until dawn

Last Of Us 1 ve 2

God Of War serisi (En sevdiğim seri ps1 ve ps2 varsa...)

Ghost Of Thusishma

Resident Evil serisi

Red Dead Redemption

Spider Man (Çok hikaye dolu deil ama oynayışı zevk veriyor)

Alan Wake 2

Days Gone

Geri