1050ti Sistem Oyun önerisi

Reaksiyon skoru
110
Benim oluşturduğum küçük bir oyun listem var. Sistemim 1050ti + r5 3600 piyasada çok hikayeli oyun oynadım. Çok da fazla oynamadığım var. Özellikle çok şaşırabileceğiniz AAA oyunlar oynamamış olabilirim. Sistemimde oyunun ambiyansını bozacak kadar grafik düşürtmeyen. Oyunun ambiyansını hissettirecek performansı alabileceğim oyunları söylerseniz çok sevinirim. Sistem gereksinimlerine baktığımda ambiyansı bozmadan kaldırıcak mı? O kadar bilgi sahibi olamıyorum kafamda. Eğer neden oradan bakmıyo derseniz. Listenin içinden veya dışında oyun söyleyebilirsiniz. Hiç sıkıntı yok. Ama dediğim önereceğiniz oyunu low ayarlarda oynamak istemiyorum. Yeni bilgisayar toplayasıya kadar kaldıracak oyunları oynamak istiyorum ki. Yeni bilgisayar topladığımda oynamadığım AAA oyunların ambiyansını en yüksek seviyede hissedebileyim. Önerilerinizi bekliyorum. Oyun tablosu Linki : https://docs.google.com/spreadsheet...px544DbPZA/edit?gid=1305796620#gid=1305796620

Rage-2 öneririm. i7 4790+Gtx 1060 kartla high grafikte hiç takılmadan stabil 75fps alıyordum.

Doom ekibinin oyunu. Doom 2016 gibi sağlam oyundur ama açık dünya versiyonu gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Prey oynamayı da unutma. Kaliteli yapımdır.

Dishonored serisi de var.

Bilindik oyunları söylemek istemiyorum. Herkes zaten tek ağızdan önericek.
Birde Thief öneririm.
Ve System Shock :D

Benim oluşturduğum küçük bir oyun listem var. Sistemim 1050ti + r5 3600 piyasada çok hikayeli oyun oynadım. Çok da fazla oynamadığım var. Özellikle çok şaşırabileceğiniz AAA oyunlar oynamamış olabilirim. Sistemimde oyunun ambiyansını bozacak kadar grafik düşürtmeyen. Oyunun ambiyansını hissettirecek performansı alabileceğim oyunları söylerseniz çok sevinirim. Sistem gereksinimlerine baktığımda ambiyansı bozmadan kaldırıcak mı? O kadar bilgi sahibi olamıyorum kafamda. Eğer neden oradan bakmıyo derseniz. Listenin içinden veya dışında oyun söyleyebilirsiniz. Hiç sıkıntı yok. Ama dediğim önereceğiniz oyunu low ayarlarda oynamak istemiyorum. Yeni bilgisayar toplayasıya kadar kaldıracak oyunları oynamak istiyorum ki. Yeni bilgisayar topladığımda oynamadığım AAA oyunların ambiyansını en yüksek seviyede hissedebileyim. Önerilerinizi bekliyorum. Oyun tablosu Linki : https://docs.google.com/spreadsheet...px544DbPZA/edit?gid=1305796620#gid=1305796620
Attığın excel tablosuna giriş yapılmıyor. Uncharted 4 oynamadıysan i7 7700 HQ 1050Ti lı eski laptopumda oynamıştım çok nadir ufak tefek kastığı yerler oluyodu (termal macun yenilemediğim için de olabilir) onun dışında gayet akıcı oynanıyordu. Oyun çok güzel bu arada.

Attığın excel tablosuna giriş yapılmıyor. Uncharted 4 oynamadıysan i7 7700 HQ 1050Ti lı eski laptopumda oynamıştım çok nadir ufak tefek kastığı yerler oluyodu (termal macun yenilemediğim için de olabilir) onun dışında gayet akıcı oynanıyordu. Oyun çok güzel bu arada.

[td]Oyun Adı[/td] [td]
Metal Gear Solid (Master Col.)
[/td] [td]
Skyrim (Special Edition)
[/td][td]
The Last of Us Part I​
[/td][td]
Call of Duty: Black Ops 3​
[/td][td]
Uncharted: Nathan Drake Coll.​
[/td][td]
Call of Duty: Infinite Warfare​
[/td][td]Hollow Knight[/td][td]
Horizon Zero Dawn​
[/td][td]
God of War (2018)​
[/td][td]Battlefield 6[/td][td]Metro Exodus[/td][td]
Devil May Cry 5​
[/td][td]
Zelda: Link's Awakening​
[/td][td]
CoD: Modern Warfare (2019)​
[/td][td]Doom Eternal[/td][td]
The Last of Us Part II​
[/td][td]
Watch Dogs: Legion​
[/td][td]
Cyberpunk 2077​
[/td][td]
Spider-Man: Miles Morales​
[/td][td]
Call of Duty: Vanguard​
[/td][td]
Battlefield 2042​
[/td][td]
Uncharted: Legacy of Thieves​
[/td][td]
God of War Ragnarök​
[/td][td]
Zelda: Tears of the Kingdom​
[/td][td]
Star Wars Jedi: Survivor​
[/td][td]
CoD: Modern Warfare III​
[/td][td]
Marvel's Spider-Man 2​
[/td][td]
Zelda: Echoes of Wisdom​
[/td][td]
Call of Duty: Black Ops 6​
[/td][td]
Hollow Knight: Silksong​
[/td][td]Dispatch[/td][td]Expedition 33[/td][td]No Man's Sky[/td][td]
Baldur's Gate 3​
[/td][td]Split Fiction[/td][td]
Doom: Dark Ages​
[/td][td]Silent Hill[/td][td]
Where Minds Meet​
[/td][td]Path of Exile 2[/td][td]Elden Ring[/td][td]
Ghost of Tsushima​
[/td][td]Ghost of Yotei[/td][td]Spider-Man 2[/td][td]Dying Light 2[/td][td]
Black Myth: Wukong​
[/td][td]
S.T.A.L.K.E.R. 2​
[/td][td]
Horizon Zero Dawn: Forbidden West​
[/td][td]
Red Dead Redemption 2​
[/td][td]
Hogwarts Legacy​
[/td][td]Diablo IV[/td][td]Remnant[/td][td]
Contraband Police​
[/td][td]Starfield[/td][td]Sifu[/td][td]
Lords of the Fallen​
[/td][td]Just Cause 4[/td][td]Stray[/td][td]
Death Stranding 2​
[/td][td]
Final Fantasy Serisi​
[/td][td]
Uncharted Serisi​
[/td][td]Nioh 2[/td][td]Mass Effect[/td][td]Doom Eternal[/td][td]Doom (2016)[/td][td]Control[/td][td]
Black Mesa (Definitive)​
[/td][td]
Avengers (Definitive)​
[/td][td]Sekiro[/td][td]
Shadow of the Tomb Raider​
[/td][td]Fallout 4[/td]
[td]
Assasin's Creedler​
[/td]
[td]
Assassin's Creed​
[/td][td]
Assassin's Creed II​
[/td][td]
Assassin's Creed: Brotherhood​
[/td][td]
Assassin's Creed: Revelations​
[/td][td]
Assassin's Creed III (Remastered)​
[/td][td]
Assassin's Creed III: Liberation HD​
[/td][td]
Assassin's Creed IV: Black Flag​
[/td][td]
Assassin's Creed: Rogue​
[/td][td]
Assassin's Creed: Unity​
[/td][td]
Assassin's Creed: Syndicate​
[/td][td]
Assassin's Creed: Origins​
[/td][td]
Assassin's Creed: Odyssey​
[/td][td]
Assassin's Creed: Valhalla​
[/td][td]
Assassin's Creed: Mirage​
[/td][td]
Assassin's Creed: Shadows​
[/td][td]
Assassin's Creed Chronicles: China​
[/td][td]
Assassin's Creed Chronicles: India​
[/td][td]
Assassin's Creed Chronicles: Russia​
[/td][td]
Assassin's Creed Freedom Cry​
[/td]

(Assasins Creedleri zaten odysseye kadar bitirdim. Neden duruyo tabloda bilmiyorum.)

Rage-2 öneririm. i7 4790+Gtx 1060 kartla high grafikte hiç takılmadan stabil 75fps alıyordum.

Doom ekibinin oyunu. Doom 2016 gibi sağlam oyundur ama açık dünya versiyonu gibi.

Birde Thief öneririm.
dishonored ı hiç sevememiştim ya. Hocam benim bu yaptığım şey mantıklı değil mi? Zamanımı boşuna yan oyunlarla harcamak yerine akıcı oynayabileceklerimi oynuyorum. Zamanı geldiğinde de diğerlerini oynicam, açıklamada dediğim gibi.

Tablonun nereden görüntülenmeye açılacağını söylerseniz açabilirim hocam.

Son düzenleme:

Birde Thief öneririm.
Hocam bu önerdiğiniz oyunların gameplaya az çok baktım da. Ben korku oyunu hiç sevmem. Alien isolation korku oyunu gibi duruyor. Hatta gameplayı yayınlayan kanalın isminde horror geçiyor. Korku oyunu mudur acaba?

Hocam bu önerdiğiniz oyunların gameplaya az çok baktım da. Ben korku oyunu hiç sevmem. Alien isolation korku oyunu gibi duruyor. Hatta gameplayı yayınlayan kanalın isminde horror geçiyor. Korku oyunu mudur acaba?
Korku oyunu ancak şu ana kadar görüp görebileceğin en iyi yapay zekaya sahip canavarımız var. Şans vermelisin bence.

Korku oyunu derken uzaylı biraz korkutucu olabilir aynen. Çünkü oyunda dolabda saklanınca az daha altıma **çıyordum :D hahahahshsjs

Korku oyunu ancak şu ana kadar görüp görebileceğin en iyi yapay zekaya sahip canavarımız var. Şans vermelisin bence.
Ama harbiden çok zekalı be :D Dolabı nasıl kokluyor, Nefesi tutamazsan direk dolaba dalıyor

Listeni kontrol etmedim kusura bakma. Bunları oynarsın sanırım ultra ayarlarda diye düşünüyorum.

Listeni kontrol etmedim kusura bakma. Bunları oynarsın sanırım ultra ayarlarda diye düşünüyorum.

Çok teşekkürler hocam. Bir kısmını bitirdim. Kalanları da oynarım gibi. Hep ismini az çok duyduğum oyunlar. Teşekkürler. Dispatche başladım bugün. Sekiro yu bitirdimde.

Hocam küçükken abimle outlast oynuyorduk. O zamanda kalma travma var. Üstüne ben metro 2033 oynadım. Bitirdim. Onda bile çok geriliyordum. Tabii metroyu 2 3 yıl olmuştur ama. Yine korkacam gibi hissediyorum. Korku oyunlarına karşı yaş bana göre bişey ifade etmiyor. Eğer cesaretimi toplarsam bigün 3.kez şans verebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,022
Üyeler
192,145
Son üye
CYnical0
Geri